Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Materialized LeanDroid Fights Your Poor Battery Life

Battery life has always been one of the biggest problems facing most Android devices. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

cant filter my sim contacts in WM6.. anyyone have a solution?

OP reznor9

27th March 2007, 05:30 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
I like to have all my contacts saved onto my phone so I can add pictures and other info to the contact infromation that it doesnt allow you to do if it is just on the sim card... I also like to keep all my contacts on my sim card in case the phone crashes and I need to pull the sim and switch phones.. here is my problem. Since I have my contacts on both my phone and my sim, they show duplicates in the contacts list. Is there any way to filter out the sim card contacts so I dont have 2 of everyone(1 on phone, 1 on sim)??
fyi: Im using WM6 vanila
27th March 2007, 06:10 PM   |  #2  
papamopps's Avatar
Retired Moderator
Flag Cologne
Thanks Meter: 50
 
3,005 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Try this
I think it inserts a registry hack called "ShowSim" to 0.

I don´t remember, where to edit it by your own, so use this cab-file.

Or use Sktools - OK I like the program.
Attached Files
File Type: cab hide_sim.cab - [Click for QR Code] (1.0 KB, 1418 views)
Last edited by papamopps; 27th March 2007 at 08:48 PM.
27th March 2007, 06:56 PM   |  #3  
trojan9x's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
313 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
Go to
HKCU/Control Panel/Phone

ShowSim "1" will show the sim contacts "0" will hide sim contacts

No Quotes
27th March 2007, 08:39 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
thanks a million
28th March 2007, 01:26 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
going a little further...
to go a little further... when i send a text message, both names come up. any one got a fix for that?

tia
30th March 2007, 01:14 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 0
 
91 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Quote:
Originally Posted by sciron

to go a little further... when i send a text message, both names come up. any one got a fix for that?

tia

doesn't show up twice for me, maybe it's cause I have a dash though.
27th November 2007, 03:11 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
When you change the registry and reset the phone it somehow reverts back... Any idea how I can sort this out?
27th November 2007, 06:36 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
114 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
Hide SIM contacts
My simple program which change registry value after Soft Rest (precisely speaking one minute after SR). Install cab - thats all

Enjoy
Attached Files
File Type: cab Rstein.HideSimInstall.CAB - [Click for QR Code] (65.5 KB, 921 views)
30th January 2008, 02:19 PM   |  #9  
moury's Avatar
Junior Member
Flag Turin
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Hi, I'm new and I have the same problem with my HTC Touch Cruise. I have just tried to edit the registry changing the value 1 to 0 in the string HKEY_CURRENT_USER / Control Panel / Phone but nothing.......after the soft reset the contacts are always visible.
Rstein.HideSimInstall.CAB or hide_sim.cab would resolve my problem?
Thanks and have a nice day
1st February 2008, 11:05 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
114 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
moury: AFAIK Yes.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes