Thread Deleted

English mda compact III to dutch?

6th April 2007, 12:17 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
Hello all,

Is it possible to change the rom so a english mda will be dutch? I have bought a english one, and want to use it in the netherlands.

Thanks for the help!
6th April 2007, 07:18 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Groningen
Thanks Meter: 0
 
113 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Quote:
Originally Posted by chartmaker

Is it possible to change the rom so a english mda will be dutch? I have bought a english one, and want to use it in the netherlands.

To use it you don't have to change ROM's, there is no Dutch T-Mobile ROM available anyway. Maybe it is easier to have it unlocked and then use a Dutch sim.
6th April 2007, 08:58 AM   |  #3  
Senior Member
Munich
Thanks Meter: 9
 
353 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Post Impossible for now
As far as I know there isnt any dutch ROM available yet.I just changed from Dutch ROM to english ROM.Changing it back is out of question till some one gets a flashable dutch ROM.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes