Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,852 Members 41,516 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Need WM6 Crossbow for O2 Atom Life

Tip us?
 
alipi2007
Old
(Last edited by alipi2007; 17th May 2007 at 04:44 PM.)
#91  
alipi2007's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 285
Join Date: Mar 2007
Location: Male'
Quote:
Originally Posted by vicentk View Post
After I try to pull out the battery , it can't open again .

After I pull out the battery again in 5min , it can open again , it hold in DSUU MODE .
are you sure your batery is fully or half charged?
and what do u se exactly when u try to open the phone?

do u use MSN messenger? if so add me.
HD2.
ROM & RADIO are not stable. so can't mention. everyday new one lol

======
Don't Mind about My English.- alipi™-
 
vicentk
Old
(Last edited by vicentk; 17th May 2007 at 04:48 PM.)
#92  
vicentk's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Mar 2007
Location: Hong Kong
Quote:
Originally Posted by alipi2007 View Post
are you sure your batery is fully or half charged?
and what do u se exactly when u try to open the phone?

do u use MSN messenger? if so add me.
YES , my bettery is 96% Full , I will add you in MSN

After I open my phone and plug the usb in , it hold in DSUU MODE . If not plug USB it told me plug the usb in and rerun the eboot .
 
rmhtoh
Old
(Last edited by rmhtoh; 17th May 2007 at 05:47 PM.)
#93  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 53
Join Date: Jan 2005
Do anyone face the problem with the O2 menu?
Sometime when I connect the syne cable, there is a icon on bottom right corner and the O2 menu disappear. It won't show up again until I soft reset.
And the window live took up alot of screen space.
 
alipi2007
Old
#94  
alipi2007's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 285
Join Date: Mar 2007
Location: Male'
members who r using vista they have to return to old windows that support Microsoft ActiveSync like win2003/ Xp etc, than only can upgrade successfully. if any body has a good experience in vista pls let us know
HD2.
ROM & RADIO are not stable. so can't mention. everyday new one lol

======
Don't Mind about My English.- alipi™-
 
Dmitry N
Old
#95  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 455
Join Date: Apr 2006
Location: Moscow
Damn it Same here on Vista. I wish Billy was around, and no guards with him!!!

I remember I tried to do the Boot Loader stuff with my old Atom on Vista, and it just got disconnected...
Ef You See Kay you, Bill!!!
 
Dmitry N
Old
#96  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 455
Join Date: Apr 2006
Location: Moscow
Installing now.......... from my friend's laptop with XP...
 
programatix
Old
#97  
programatix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 92
Posts: 2,225
Join Date: May 2005
Quote:
Originally Posted by vicentk View Post
After I try to pull out the battery , it can't open again .

After I pull out the battery again in 5min , it can open again , it hold in DSUU MODE .

Waiting online pl's help .
Remove you miniSD card. Press and hold the recording button. Soft reset while still holding the recording button until you get the AL1 640k EBOOT screeen. Choose option 1 and press Enter.

The problem is, every time you soft reset or shutdown the device, you'll get the DSUU screen again and you need to repeat the steps above again and again until you manage to upgrade the rom.
 
alipi2007
Old
#98  
alipi2007's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 285
Join Date: Mar 2007
Location: Male'
i think vicentk have solved his problem by returing to old windows...
HD2.
ROM & RADIO are not stable. so can't mention. everyday new one lol

======
Don't Mind about My English.- alipi™-
 
splua333
Old
#99  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: Jul 2006
Location: Taiping, Perak
My problem still there.....

Anyone who use this ROM and able to get HSDPA??
(Your Area MUST has HSDPA network)
 
agboa
Old
#100  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: Mar 2006
Default What about Atom?

Hi Guys,
I've been waiting for a Rom upgrade for Atom for very long time. I am so disapointed that O2 got the upgrade only for Atom Live. We also need to keep up with new technology in software development.
Any chance to get the geniuses that we have here to crack this ROM and adapt it to Atom?

Thanks in advance

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Draw a Line and Let Your Device Do the Rest with LineitApp

Over the years, since evenbefore Android entered the scene, we have striven to … more

[APK] Chrome Beta 37 Brings First Traces of Material Design

With Android L on the horizon, it’s no surprise that Google’s … more

Immersive Mode on Unrooted Devices with GMD Full Screen Immersive Mode

Everyone likes screen real estate–no question about that. The … more

Android Wear App Review: EchoWear Song Search – XDA Developer TV

Yesterday on XDA Developer TV, Producer AdamOutler tore down a Samsung … more