5,594,877 Members 37,975 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Black screen

Tip us?
 
Benjamin0
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2006
Question Black screen

Hi,

I try to change ROM from PDAMobiz Prophet WM6 V1.00 to Fantastic Mobiz XBow v1.1i. I made exactly what I was suppose to do. But after few minute i've got the error 300 "INVALID UPDATE TOOL". So I reset my S200, then it's stay on the blue page QTEK until I reset it. I try to upgrade again, but when i'm in the Bootloader mode, i connect the PDA, the letter USB appear on the PDA screen, but i've got the message "No device Connected, Would you like to try copying again", even if i still try few minutes later, it's stil say no device connected.
I don't know what can i do anymore.
Please need Help

Thanks for your help

Benjamin
 
NetrunnerAT
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 1,334
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna
What S200 you have? G3 or G4? What IPL/SPL Version?

Have you tested to use Step 2? Step 2 use a other Firmware Writer ...
 
Benjamin0
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2006
G3
IPL: 2.10.0001
SPL: 2.20.0001

i don't know any other Firmware Writer. Can you tell me one please and where i can find it

thanks
 
NetrunnerAT
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 1,334
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna
ahm ... IPL/SPL with 0001 is a G4 ... have you write the G3 Firmware? if yes ... you have brick your phone!
 
Benjamin0
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2006
by Brick , you mean it's definitly broken, i can do anything?
i was quit sure i used G3 version.
 
NetrunnerAT
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 1,334
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna
Do you have your dockingstation? Load your Batterie! Then try to enter the bootloader Mode! If you have black screen again ... send it back to you mobile provider and hope they exchange it.
 
Benjamin0
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2006
no i don't have any dockstation.
so someone have more proposition please???
 
Reichi
Old
#8  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 59
Join Date: Mar 2007
can you bring your device into bootloader screen?
from a first view it doesn't seem you bricked it (usually ipl and spl differ then (one is 0000 and one is 0001).
And as you still get an USB Icon i assume it is not broken (but i can't say that for sure).

Just try entering bootloader mode an then flash again (with a g4 firmware!) - see wiki for how to enter BL mode

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...