Post Reply

Check It Out The Xda Flame!

24th July 2007, 02:07 PM   |  #341  
Member
Thanks Meter: 1
 
54 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by ianpac

COD2 demo does not work on the Flame, I also got hold of the full program and again no joy. Very frustrating! I also tried the accelerated version of virtual pool and it does not work either so you have to stick with the software version. So far there does not appear to be any accelerated game that runs on the Flame's GPU! I am starting to believe that the nvidia chip is a waste of time and just causes excessive battery drainage with no upside.

No. COD2 demo runs smoothly. But you need to first remove the libgles_cm.dll in the COD2 demo program directory. I think the one installed may not be compatible with flame. Flame has its own dll included in windows folder already.

Quote:

I also found another bug. If you try to record video directly onto the SD card, the image freezes although the sound continues. It works fine if you record onto the internal memory.

um...I didn't encounter this problem in my unit. Sorry couldn't help on this one.
24th July 2007, 02:14 PM   |  #342  
arvind09's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 1
 
159 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
More
Ok guys am planning on selling my flame,used it for 2 days and put it back in the box,realised was more of ann HTC guy,and addicted to flashing,any one intrested let me know.
24th July 2007, 03:00 PM   |  #343  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
197 posts
Join Date:Joined: Jan 2004
I mentioned this problem before but no one responded so figuring more time had gone by maybe someone has tried now??

Mortplayer: Does anyone have this working? I've tried both RC6 and RC7 and the app loads and plays fine for about 3-5 seconds, then locks up, and in about 10 seconds quits. The weird thing is that even the setup wizard does this, you are going through the settings and it locks-up and quits, not playing sound or doing anything.

In fact I don't think it quits but the OS is maybe killing it after a while since its not responding to anything, (or does some type of memory violation and is shutdown)...

If you DO have it running for lets say 3 minutes and its working, can you zip up your registry settings and your installed files? If using those for me doesn't work, I might hard reset to figure out if its a constant problem or just a software conflict. I'm using PocketMusic right now which works fine, but doesn't have the ability to shutdown/quit itself when I hit a hardware button.
24th July 2007, 03:17 PM   |  #344  
Retired Moderator
Thanks Meter: 10
 
5,381 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by PERSONA

No. COD2 demo runs smoothly. But you need to first remove the libgles_cm.dll in the COD2 demo program directory. I think the one installed may not be compatible with flame. Flame has its own dll included in windows folder already.

Cool. The other, currently, non-working titles may also contain this DLL.

BTW, how smooth is the animation in CoD2?
24th July 2007, 04:03 PM   |  #345  
Member
Thanks Meter: 1
 
54 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by Menneisyys

Cool. The other, currently, non-working titles may also contain this DLL.

BTW, how smooth is the animation in CoD2?

I would say the game runs smoothly.
Unforunately there is no option to display the FPS.
24th July 2007, 04:53 PM   |  #346  
CWKJ's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 6
 
901 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by igalan

Yes, O2 Themes contains O2 Menu, several .theme which can be used with a custom control panel applet that will be installed, and several Today plugins (O2 Calendar, O2 Wireless, O2 Files, O2 MRU, O2 Conenct). When I installed it messed up so much my Today screen that I almost hardreset it to get it back to default WM Today. But with some work I have a better Today screen without a thousand Plugins.

Jeyo is a nice program to backup SMS. I use it every time I upgrade to another device, because you can use it to move stored SMS across devices.

Codewallet is a program to store information safely: passwords, serial numbers... I already have eWallet so I've not installed it.

Worldmate is a nice program if you travel. It has a bunch of utilites for travelers like weather, world clocks, currencies, unit conversion, to do lists, etc.

O2 Phone Plus searches for similar phone numbers as you type them in the phone, and presents a list of matching numbers, so you can dial just typing a few numbers.

There is no need for Hard Reset, like you said, you can unselect them or if you are interested, the program in Windows and Registry can be remove clean manually.

For Messages, you should try this, it not only backup SMS, it back up MMS, Emails, etc in the Inbox.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705

O2 Menu is not that fantastic, looks lilke SKMenu. I have hacked the HtcHomePlugin to the today screen with the screen rotation in it, see the attached Pic.

By the way, you are using 2 phones?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	O2Flame.JPG
Views:	68
Size:	35.2 KB
ID:	44938  
Last edited by CWKJ; 24th July 2007 at 05:11 PM.
24th July 2007, 05:02 PM   |  #347  
CWKJ's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 6
 
901 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by arvind09

Ok guys am planning on selling my flame,used it for 2 days and put it back in the box,realised was more of ann HTC guy,and addicted to flashing,any one intrested let me know.

I agree with you, kind of miss the flashing after changing to Flame from my demaged Universal.

The next obvious choice would be Omni, but it is yet to be released, so Flame is the next obvious choice.

Maybe should buy the cheaper Touch just to play for fun.

I still like the PDA Phone with Big Screen, kind of not used to small screen anymore when I was toying around with my other half's Trinity.
24th July 2007, 05:05 PM   |  #348  
CWKJ's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 6
 
901 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by Menneisyys

Cool. The other, currently, non-working titles may also contain this DLL.

BTW, how smooth is the animation in CoD2?

Know any other sites that has start cooking ROMs for this model.

Not much is known about this Arima ROM.

Do you know the ROM structure of Flame?

Currently, I am living with only transfering a lot of HTC stuff manually from the stripped AKU3.5 and WM6 into Flame.
24th July 2007, 05:08 PM   |  #349  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
197 posts
Join Date:Joined: Jan 2004
Quote:
Originally Posted by CWKJ

I agree with you, kind of miss the flashing after changing to Flame from my demaged Universal.

The next obvious choice would be Omni, but it is yet to be released, so Flame is the next obvious choice.

Maybe should buy the cheaper Touch just to play for fun.

I still like the PDA Phone with Big Screen, kind of not used to small screen anymore when I was toying around with my other half's Trinity.

What do you guys think about the Toshiba G900. Its kinda like a smaller Universal with the keyboard and higher resolution. There was a problem about it locking up in suspend mode but that seems to be resolved. Apparently battery life is bad but the flame isn't really great either ... I'm getting tempted, the Flame is starting to push all the wrong buttons. I wish nVidia got on the bandwagon and started promoting/building apps for the GPU since no one else seems to care, (baring one or 2 games). Probably everyone is focused on iPhones at this point :(
24th July 2007, 05:55 PM   |  #350  
Retired Moderator
Thanks Meter: 10
 
5,381 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by JamesManios

What do you guys think about the Toshiba G900. Its kinda like a smaller Universal with the keyboard and higher resolution. There was a problem about it locking up in suspend mode but that seems to be resolved. Apparently battery life is bad but the flame isn't really great either ... I'm getting tempted, the Flame is starting to push all the wrong buttons. I wish nVidia got on the bandwagon and started promoting/building apps for the GPU since no one else seems to care, (baring one or 2 games). Probably everyone is focused on iPhones at this point :(

The G900 isn''t bad; however, it doesn't have 3D accelerator support.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in General by ThreadRank