Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

Do I have a dead qtek 9100?

OP editor1593

20th May 2007, 07:49 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: May 2007
I downloaded a wm6 upgrade pack from Demonoid. The instructions told me that I needed to load an older rom on before I could CID unlock. The ROM was: CUSTOM__RUU_Wizard_1050412_WWE_101_11210_WWE. The ROM that was originally on my 9100 was the lastest from Qtek. My Qtek now will not move on from the splash screen. Does this sound like I have a dead pda? Anyone have any idea how to get out of this problem. Any advice or comments would be appreciated.

Thanks

PS: I turned it off for the time being. Now I can't even turn the dam thing on!
Last edited by editor1593; 20th May 2007 at 08:04 PM.
20th May 2007, 09:26 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: May 2007
I think I may have found a solution if I can just turn it on!! Won't charge either!
20th May 2007, 09:31 PM   |  #3  
Senior Member
Flag NY
Thanks Meter: 2
 
517 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Well if u can get it turned on hold the voice and cam buttons and get it into bootloader you'll be good
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes