Post Reply

VipPimRingTone(8.9.0.0) An Application to assign ringtone based on Category

OP v3patel

18th November 2007, 12:47 PM   |  #31  
samm1e's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
52 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
I think it is greatest app.. I've tried on my WM6 Kaiser Ringo Mobile, MRing, MortRing..but nothing works... The main advantage is in your simple algorytm simply changes ringtone in addressbook...

Please do not overwork...Do not try to make photocontacts or something like this...You made a simple & great app...Thank you very much
3rd January 2008, 11:15 AM   |  #32  
caveman_78's Avatar
Member
Flag Spain
Thanks Meter: 5
 
81 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Great app!, I've tried it whe I was on NET 3.0, but on .NET 3.5 it doesn't works. Please make a new version for the latest .NET
3rd January 2008, 02:04 PM   |  #33  
v3patel's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
312 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
wokrs fine on Tilt (kaiser) with dutty's rom which uses .net 3.5
Quote:
Originally Posted by caveman_78

Great app!, I've tried it whe I was on NET 3.0, but on .NET 3.5 it doesn't works. Please make a new version for the latest .NET

It wokrs fine on Tilt (kaiser) with dutty's rom which uses .net 3.5. What error you are getting? then i can trouble shoot.
25th January 2008, 06:47 AM   |  #34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Red face Wonderful APP: HELP Needed
Dear Guys,

I have the HTC S730 Smartphone and for some reason this app does not run on the phone .. please do help...:
25th January 2008, 02:26 PM   |  #35  
v3patel's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
312 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Please let me know what error you are getting
Quote:
Originally Posted by dmellos

Dear Guys,

I have the HTC S730 Smartphone and for some reason this app does not run on the phone .. please do help...:

Please provide some screen shot if possible or somthing to go further looking into application.

Solution : Please make sure you ahve .netcf installed on your ppc.
25th January 2008, 05:56 PM   |  #36  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Hi if I try to install .netCF2.0, I get a message during the installation it exists in the ROM, should I use .netCF 3.5 ????

I shall try to get you some screen info of the problems from the detail... here it goes...
" NotSupportException

at

Microsoft.AGL.Common.MISC.HandleAr()

at

System.Windows.Forms.Control._InitInstance()

"

Wow.. it very big .. is there any way I can get the dump from the phone and send it to you.

Sanjay
25th January 2008, 06:27 PM   |  #37  
v3patel's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
312 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
I have tested with .netcf2.0 and it has worked.
Quote:
Originally Posted by dmellos

Hi if I try to install .netCF2.0, I get a message during the installation it exists in the ROM, should I use .netCF 3.5 ????

I shall try to get you some screen info of the problems from the detail... here it goes...

Sanjay

I have tested with .netcf2.0 and it has worked. plus no other user have same issue so it is harder for me to debug issue. but if you can try .netcf3.5 that will be good as well. Also One person in past have reported issue with regional setting which i have not yet worked on. Please look in previous post and see you not have same issue.
25th January 2008, 07:41 PM   |  #38  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Talking
Hi back.. installed .netcf3.5 same problem..

Please do remember my phone is an HTC S730, original software from HTC.

The complete dump is as follows:
"NotSupportException

at Microsoft.AGL.Common.MISC.HandleAr()

at System.Windows.Forms.Control._InitInstance()

at System.Windows.Form.Control..ctor()

at System.Windows.Form.ListControl..ctor()

at System.Windows.Form.ListBox..ctor()

at VIPPimRingTone.FrmMain.InitializeComponent()

at VIPPIMRingTone.Program.Main()

"

There that completes the Error I get in Details.

My Regional settings is English (United Kingdom)

Hope this helps...

- Sanjay
25th January 2008, 10:04 PM   |  #39  
v3patel's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
312 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
In you phone do you have \windows\Ring directory
Quote:
Originally Posted by dmellos

Hi back.. installed .netcf3.5 same problem..

Please do remember my phone is an HTC S730, original software from HTC.

The complete dump is as follows:
"NotSupportException

at Microsoft.AGL.Common.MISC.HandleAr()

at System.Windows.Forms.Control._InitInstance()

at System.Windows.Form.Control..ctor()

at System.Windows.Form.ListControl..ctor()

at System.Windows.Form.ListBox..ctor()

at VIPPimRingTone.FrmMain.InitializeComponent()

at VIPPIMRingTone.Program.Main()

"

There that completes the Error I get in Details.

My Regional settings is English (United Kingdom)

Hope this helps...

- Sanjay

In you phone do you have \windows\Ring directory. If not then create one dire and put atleast one .mp3 file in that diretory and then try
26th January 2008, 09:25 AM   |  #40  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Hi there,

The device has the folder Windows\Ring inside as well as as wma files, I also added an mp3 as suggested... same errors. Does not work

- Sanjay

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes