Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Telenor Srbija GPRS/MMS/WAP

OP tomasevic33

8th June 2007, 11:23 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Sombor
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Podesavanja Telenor preko proxy adrese za PPC
Attached Files
File Type: zip Telenor GPRS WAP MMS.zip - [Click for QR Code] (6.3 KB, 1411 views)
13th August 2009, 11:42 PM   |  #2  
mikisonata's Avatar
Member
Thanks Meter: 12
 
54 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Hvala, pozdrav!
19th September 2009, 01:40 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Novo Naselje
Thanks Meter: 0
 
139 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by tomasevic33

Podesavanja Telenor preko proxy adrese za PPC

da li ima i za MTS podesavanja,
unapred hvala
24th January 2010, 02:34 PM   |  #4  
skrki's Avatar
Senior Member
Flag Vozdovac
Thanks Meter: 2
 
414 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Telenor podesavanja u OP su zastarela, nova podesavanja (rucno)
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-ko...anja-manuelna/

Podesavanja za Telekom Srbija su ovde (Google search na brzaka):
http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=22461
Last edited by skrki; 5th June 2010 at 03:26 PM. Reason: Glupi Telenor svaki cas menja sajt...
29th January 2010, 01:36 AM   |  #5  
Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1
 
60 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
ljudi ja se stvarno izvinjavam sto vam ovako ulecem u temu i offujem ali me jako zanima gde bi u novom sadu mogao kupiti novu bateriju za HTC TyTN (Hermes) ili cak mozda neku jacu koju on moze koristiti?
Last edited by u2020bullet; 29th January 2010 at 01:41 AM.
29th January 2010, 02:00 AM   |  #6  
unicat13's Avatar
Member
Flag Veliko Mesto Mali Grad
Thanks Meter: 25
 
78 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
http://www.svebaterije.net/uredjaj.p...&id_modela=529

Ja sam kupio za moj trinity od 1500mA i radi ekstra, baterije jesu malo skuplje ali su stvarno kvalitetne. Kod mene baterija drzi 3 dana uz dobro koriscenje svega i zaista sam zadovoljan. Moja preporuka. Inace firma je nasa i ekstra su korektni, brza isporuka.
29th January 2010, 07:30 AM   |  #7  
Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1
 
60 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
hvala
sad cim uleti neki novac odmah kupujem.
31st January 2010, 09:03 PM   |  #8  
mcdoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
107 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Imas li podesavanja za povezivanje HTC HD2 proko WiFI na comp koji ima WiFi?
3rd February 2010, 11:10 AM   |  #9  
Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1
 
60 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
zar ne mozes jednostavno ukljuciti wi-fi i konektovati se na kompjuterov signal? naravno da ti je na kompu wi-fi ukljucen u isto vreme. tako ja na ADSL. samo pazi da ti neko iz okolone ne pokrade ostatak signala.
5th February 2010, 07:54 PM   |  #10  
mcdoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
107 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Evo ovako. Znaci, pod Win 7 ja povezem tel sa PC, to nije problem. Sa tel-a preko SkTools mogu da pingujem IP adresu na kojoj je wireles adapter PC-a i on odgovara. Mogu i pomocu programa WiFi remote access 1.0 da sa compa i Internet explorera browse-ujem telefon i prenosim fajlove sa PC na njega. Ukucam IP adresu telefona u Internet exploreru i on mi otvori direktorijume na tel.
Ono sto ne mogu da sredim su, u Connections, parametri mreze za izlazak na internet. Tu mi treba pomoc. Hocu da koristim PC kao AP za ulazak na internet preko njegovog ADSL modema.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes