5,595,760 Members 38,170 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Telenor Srbija GPRS/MMS/WAP

Tip us?
 
tomasevic33
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jan 2007
Location: Sombor
Default Telenor Srbija GPRS/MMS/WAP

Podesavanja Telenor preko proxy adrese za PPC
Attached Files
File Type: zip Telenor GPRS WAP MMS.zip - [Click for QR Code] (6.3 KB, 1401 views)
 
mikisonata
Old
#2  
mikisonata's Avatar
Member
Thanks Meter 12
Posts: 54
Join Date: Jun 2009
Hvala, pozdrav!
 
sasa3791
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 139
Join Date: Aug 2009
Location: Novo Naselje
Quote:
Originally Posted by tomasevic33 View Post
Podesavanja Telenor preko proxy adrese za PPC
da li ima i za MTS podesavanja,
unapred hvala
__________________________________

Phone: HTC Desire HD
ROM: Unofficial CM10.1
Radio: 12.56.60.25U_26.10.04.03_M
Recovery: Clockwork Mod 5.0.2.0
 
skrki
Old
(Last edited by skrki; 5th June 2010 at 02:26 PM.) Reason: Glupi Telenor svaki cas menja sajt...
#4  
skrki's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 414
Join Date: Sep 2009
Location: Vozdovac
Telenor podesavanja u OP su zastarela, nova podesavanja (rucno)
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-ko...anja-manuelna/

Podesavanja za Telekom Srbija su ovde (Google search na brzaka):
http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=22461
 
u2020bullet
Old
(Last edited by u2020bullet; 29th January 2010 at 12:41 AM.)
#5  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Apr 2009
Location: Novi Sad
ljudi ja se stvarno izvinjavam sto vam ovako ulecem u temu i offujem ali me jako zanima gde bi u novom sadu mogao kupiti novu bateriju za HTC TyTN (Hermes) ili cak mozda neku jacu koju on moze koristiti?
 
unicat13
Old
#6  
unicat13's Avatar
Member
Thanks Meter 25
Posts: 76
Join Date: Jun 2008
Location: Veliko Mesto Mali Grad
http://www.svebaterije.net/uredjaj.p...&id_modela=529

Ja sam kupio za moj trinity od 1500mA i radi ekstra, baterije jesu malo skuplje ali su stvarno kvalitetne. Kod mene baterija drzi 3 dana uz dobro koriscenje svega i zaista sam zadovoljan. Moja preporuka. Inace firma je nasa i ekstra su korektni, brza isporuka.
 
u2020bullet
Old
#7  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Apr 2009
Location: Novi Sad
hvala
sad cim uleti neki novac odmah kupujem.
 
mcdoc
Old
#8  
mcdoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 107
Join Date: Jan 2010
Imas li podesavanja za povezivanje HTC HD2 proko WiFI na comp koji ima WiFi?
 
u2020bullet
Old
#9  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Apr 2009
Location: Novi Sad
zar ne mozes jednostavno ukljuciti wi-fi i konektovati se na kompjuterov signal? naravno da ti je na kompu wi-fi ukljucen u isto vreme. tako ja na ADSL. samo pazi da ti neko iz okolone ne pokrade ostatak signala.
 
mcdoc
Old
#10  
mcdoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 107
Join Date: Jan 2010
Evo ovako. Znaci, pod Win 7 ja povezem tel sa PC, to nije problem. Sa tel-a preko SkTools mogu da pingujem IP adresu na kojoj je wireles adapter PC-a i on odgovara. Mogu i pomocu programa WiFi remote access 1.0 da sa compa i Internet explorera browse-ujem telefon i prenosim fajlove sa PC na njega. Ukucam IP adresu telefona u Internet exploreru i on mi otvori direktorijume na tel.
Ono sto ne mogu da sredim su, u Connections, parametri mreze za izlazak na internet. Tu mi treba pomoc. Hocu da koristim PC kao AP za ulazak na internet preko njegovog ADSL modema.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Google Glass XE16 Update Factory Image and Rooted Bootloader Now Available

You may recall that early yesterday, we talked about the XE16 … more

Add Swipe Utilities to Your App with SimpleFingerGestures Library

Gestures have become an increasingly important element in smartphone UI … more

Android App Review: Lock it Down with Lockdown Pro – XDA Developer TV

Our smartphones are our lives. They store our contacts, emails, … more