FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Telenor Srbija GPRS/MMS/WAP

11 posts
Thanks Meter: 0
 
By tomasevic33, Junior Member on 8th June 2007, 10:23 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Podesavanja Telenor preko proxy adrese za PPC
Attached Files
File Type: zip Telenor GPRS WAP MMS.zip - [Click for QR Code] (6.3 KB, 1433 views)
 
 
13th August 2009, 10:42 PM |#2  
mikisonata's Avatar
Member
Thanks Meter: 12
 
More
Hvala, pozdrav!
19th September 2009, 12:40 PM |#3  
Senior Member
Flag Novo Naselje
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tomasevic33

Podesavanja Telenor preko proxy adrese za PPC

da li ima i za MTS podesavanja,
unapred hvala
24th January 2010, 01:34 PM |#4  
skrki's Avatar
Senior Member
Flag Vozdovac
Thanks Meter: 2
 
More
Telenor podesavanja u OP su zastarela, nova podesavanja (rucno)
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-ko...anja-manuelna/

Podesavanja za Telekom Srbija su ovde (Google search na brzaka):
http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=22461
Last edited by skrki; 5th June 2010 at 02:26 PM. Reason: Glupi Telenor svaki cas menja sajt...
29th January 2010, 12:36 AM |#5  
Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1
 
More
ljudi ja se stvarno izvinjavam sto vam ovako ulecem u temu i offujem ali me jako zanima gde bi u novom sadu mogao kupiti novu bateriju za HTC TyTN (Hermes) ili cak mozda neku jacu koju on moze koristiti?
Last edited by u2020bullet; 29th January 2010 at 12:41 AM.
29th January 2010, 01:00 AM |#6  
unicat13's Avatar
Member
Flag Veliko Mesto Mali Grad
Thanks Meter: 25
 
More
http://www.svebaterije.net/uredjaj.p...&id_modela=529

Ja sam kupio za moj trinity od 1500mA i radi ekstra, baterije jesu malo skuplje ali su stvarno kvalitetne. Kod mene baterija drzi 3 dana uz dobro koriscenje svega i zaista sam zadovoljan. Moja preporuka. Inace firma je nasa i ekstra su korektni, brza isporuka.
29th January 2010, 06:30 AM |#7  
Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1
 
More
hvala
sad cim uleti neki novac odmah kupujem.
31st January 2010, 08:03 PM |#8  
mcdoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Imas li podesavanja za povezivanje HTC HD2 proko WiFI na comp koji ima WiFi?
3rd February 2010, 10:10 AM |#9  
Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1
 
More
zar ne mozes jednostavno ukljuciti wi-fi i konektovati se na kompjuterov signal? naravno da ti je na kompu wi-fi ukljucen u isto vreme. tako ja na ADSL. samo pazi da ti neko iz okolone ne pokrade ostatak signala.
5th February 2010, 06:54 PM |#10  
mcdoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Evo ovako. Znaci, pod Win 7 ja povezem tel sa PC, to nije problem. Sa tel-a preko SkTools mogu da pingujem IP adresu na kojoj je wireles adapter PC-a i on odgovara. Mogu i pomocu programa WiFi remote access 1.0 da sa compa i Internet explorera browse-ujem telefon i prenosim fajlove sa PC na njega. Ukucam IP adresu telefona u Internet exploreru i on mi otvori direktorijume na tel.
Ono sto ne mogu da sredim su, u Connections, parametri mreze za izlazak na internet. Tu mi treba pomoc. Hocu da koristim PC kao AP za ulazak na internet preko njegovog ADSL modema.
6th February 2010, 01:59 AM |#11  
Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 1
 
More
imas opciju kod active sync-a (ako ga koristis), koja dozvoljava telefonu da koristi kompjutersku internet konekciju ako si na to mislio. na tom principu ti radi i Device Update softver.

PS: jel neko zna gde mogu u novom sadu kupiti onu malu olovkicu za TyTN-a? pogubio sam i rezervu i onu sto sam dobio sa telefonom.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes