FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

HTC Touch - New Files For Our Wizards

204 posts
Thanks Meter: 0
 
By Mr. Vi, Senior Member on 10th June 2007, 10:16 AM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
28th May 2009, 03:00 PM |#1121  
Junior Member
Flag Johannesburg
Thanks Meter: 0
 
More
Dialer Soft Key
Does anyone know how to map the 'contacts' softkey in the dialer to 'SPB Mobile Shell 3 contacts'?
 
 
2nd June 2009, 12:52 AM |#1122  
lantony's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
The dialer cab ****ed my phone !!!! i cannot uninstall the cab anymore, also deleted all the registry entries but still the same dialer, it won't recover the last one and won't uninstall equinoxe wizard retouched dialer !!!!! PLEASE HELP!!!!

using an Omnia i900
11th June 2009, 03:12 AM |#1123  
solarpolitiks's Avatar
Senior Member
Flag Brooklyn
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by lantony

The dialer cab ****ed my phone !!!! i cannot uninstall the cab anymore, also deleted all the registry entries but still the same dialer, it won't recover the last one and won't uninstall equinoxe wizard retouched dialer !!!!! PLEASE HELP!!!!

using an Omnia i900

Same happened on my WM6 Apache. Anybody have a fix for it?
15th June 2009, 09:20 AM |#1124  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
same here
Quote:
Originally Posted by solarpolitiks

Same happened on my WM6 Apache. Anybody have a fix for it?


da dialer ****ed my fone to...anyway to uninstall it ???
25th June 2009, 08:39 AM |#1125  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Fix for messed up HTC Dial pad
I found how to fix this !
Go to Programs/Utilities/Application Recovery and install Speed Dialer & Video Telephone. Reboot and presto !

Easy solution
3rd July 2009, 07:33 PM |#1126  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Opening the HTC Streaming Media file on the T-Mobile Dash/HTC Excalibur
Quote:
Originally Posted by Whiterat

HTC Streaming Media v2.1.518.700 (With Touch Skin)
HTC Voice Recorder v1.10.522.719
Esmertec Java (Build ID:20070425.1.1)

NOTE:
Streaming Media will only run if Camera is installed too, they share some files (ImageProcessing.dll, IMEEngine.dll, etc)


Is there a way to open the file on my phone? I downloaded directly from the post to my phone but it doesn't recognize the .zip format.

Thanks in advance for any help/advice you can offer. :)


Phoenixx
9th September 2009, 11:09 PM |#1127  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I am having trouble to uninstall the retouch dialer cab in WM 6.1. Can you help me?
Best regards.
21st September 2009, 11:24 AM |#1128  
lebmb's Avatar
Senior Member
Flag Washington, DC
Thanks Meter: 48
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by granpapamono

I am having trouble to uninstall the retouch dialer cab in WM 6.1. Can you help me?
Best regards.

if i remember correctly, terminate cprog.exe using 3rd party task manager, and uninstall and soft reset
12th November 2009, 01:12 PM |#1129  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
sir, can i have the files for xda IIs ? i'm running with WM 6 pro and i dont have the "auto config" program for GPRS configuration..tx b4
12th January 2010, 08:28 AM |#1130  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello Guys.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes