Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more

Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more

Pin Your Photos on Android Lollipop with Photo Pinner

In the last few weeks,we have been talking quite a bit about Android 5.0 Lollipop. This … more

Samsung Galaxy Note Edge Hands On – XDA TV

Perhaps one of the more peculiar announcements this year was the curved edge-screened … more
Thread Deleted

ActiveSync Synch problem

OP tontonsam

4th July 2007, 03:04 PM   |  #1  
tontonsam's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Hy all,

I have updating my QTEK S200 to WM6 with Fantastic_b4 version. all step is good, the phone work.

but when i want to synchronize my contact avec my calendar with ActiveSync, i have an error : There is not enought free memory on your device to synchronize...etc

Whan i look my memory manager i have :

Program Free : 29.28Mo...


thank for your help.
4th July 2007, 03:32 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
I got exactly the same problem with 4.0.0.0.4 and directpush.
4th July 2007, 03:44 PM   |  #3  
tontonsam's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Erf.... Activesync problem ? WM6 problem ?....
4th July 2007, 04:36 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
the same problem (activeSync 4.5)
I have the same problem with activeSync 4.5 and 4.0.0.0.4s ROM and i can not open the contacts in the prophet.
Last edited by FBreuer; 4th July 2007 at 04:39 PM.
4th July 2007, 05:49 PM   |  #5  
rondol1's Avatar
Senior Member
Flag Hoofdorp
Thanks Meter: 2
 
1,279 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Did you perform a hard-reset after flashing? It is essential.
4th July 2007, 06:09 PM   |  #6  
tontonsam's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Yes.... i have re installing my activesync...
5th July 2007, 02:10 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
ActiveSync Problem is solved!
Try to clear the storage.
After a automatic reboot it should function.

Settings -> System -> clear storage


I solved my problem in such a way.

greets

Frank

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes