Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

Bluetooth Dailup?

OP DJ-Marcuzz

19th July 2007, 10:39 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Hello,

Im a new owner of a HTC S710, i like the phone and i previously owned a Orange SPC C600. And im a proud owner of an Dell Axim X51v.
In the past i could go discover with my Dell Axim the bluetooth devices and see the c600 and see its bluetooth dailup service. i used that to automatically make connection with the phone and dail up when i the axim needed a connection.
But now with the S710 it only finds an accesspoint to witch it won't connect. and i really want the dailup back so it automatically connects.

How can that be done?

Greetings, Marcus
23rd July 2007, 10:37 AM   |  #2  
Retired Moderator
Thanks Meter: 15
 
5,390 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by DJ-Marcuzz

Hello,

Im a new owner of a HTC S710, i like the phone and i previously owned a Orange SPC C600. And im a proud owner of an Dell Axim X51v.
In the past i could go discover with my Dell Axim the bluetooth devices and see the c600 and see its bluetooth dailup service. i used that to automatically make connection with the phone and dail up when i the axim needed a connection.
But now with the S710 it only finds an accesspoint to witch it won't connect. and i really want the dailup back so it automatically connects.

How can that be done?

Greetings, Marcus

You will want to install the Widcomm BT stack on your Axim. It supports BT PAN client mode.

Also see my related articles - I've published a LOT of articles on this problem.
23rd July 2007, 09:08 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Hello,

I have the widcomm stack on my axim, and it worked fine with my C600 but now with the S710 the service just is not there? There is no option for a bluetooth dailup when clicking on cennect to a phone for internet.

Greetings
24th July 2007, 07:01 PM   |  #4  
Retired Moderator
Thanks Meter: 15
 
5,390 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by DJ-Marcuzz

Hello,

I have the widcomm stack on my axim, and it worked fine with my C600 but now with the S710 the service just is not there? There is no option for a bluetooth dailup when clicking on cennect to a phone for internet.

Greetings


Use BT PAN and read http://www.pocketpcmag.com/blogs/ind...&c=1&tb=1&pb=1 for the why's.
24th July 2007, 09:47 PM   |  #5  
Junior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
HI!
I had a Blue Angel, I used to conect to my other phone(CDMA) via bluetooth for dialup net access(I get free Mb per month there plus its faster(EVDO). My Vox does not see the dial up service on my other phone. Is there anyway to make it find the dial up service?
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes