Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,266 Members 47,445 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Bluetooth Dailup?

Tip us?
 
DJ-Marcuzz
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2007
Default Bluetooth Dailup?

Hello,

Im a new owner of a HTC S710, i like the phone and i previously owned a Orange SPC C600. And im a proud owner of an Dell Axim X51v.
In the past i could go discover with my Dell Axim the bluetooth devices and see the c600 and see its bluetooth dailup service. i used that to automatically make connection with the phone and dail up when i the axim needed a connection.
But now with the S710 it only finds an accesspoint to witch it won't connect. and i really want the dailup back so it automatically connects.

How can that be done?

Greetings, Marcus
 
Menneisyys
Old
#2  
Retired Moderator
Thanks Meter 10
Posts: 5,381
Join Date: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by DJ-Marcuzz View Post
Hello,

Im a new owner of a HTC S710, i like the phone and i previously owned a Orange SPC C600. And im a proud owner of an Dell Axim X51v.
In the past i could go discover with my Dell Axim the bluetooth devices and see the c600 and see its bluetooth dailup service. i used that to automatically make connection with the phone and dail up when i the axim needed a connection.
But now with the S710 it only finds an accesspoint to witch it won't connect. and i really want the dailup back so it automatically connects.

How can that be done?

Greetings, Marcus
You will want to install the Widcomm BT stack on your Axim. It supports BT PAN client mode.

Also see my related articles - I've published a LOT of articles on this problem.
Microsoft MVP - Mobile Devices, 2006, 2007, 2008. Make sure you follow my PPC & SP Mag Expert blog HERE.
 
DJ-Marcuzz
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2007
Hello,

I have the widcomm stack on my axim, and it worked fine with my C600 but now with the S710 the service just is not there? There is no option for a bluetooth dailup when clicking on cennect to a phone for internet.

Greetings
 
Menneisyys
Old
#4  
Retired Moderator
Thanks Meter 10
Posts: 5,381
Join Date: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by DJ-Marcuzz View Post
Hello,

I have the widcomm stack on my axim, and it worked fine with my C600 but now with the S710 the service just is not there? There is no option for a bluetooth dailup when clicking on cennect to a phone for internet.

Greetings

Use BT PAN and read http://www.pocketpcmag.com/blogs/ind...&c=1&tb=1&pb=1 for the why's.
Microsoft MVP - Mobile Devices, 2006, 2007, 2008. Make sure you follow my PPC & SP Mag Expert blog HERE.
 
CY42
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jul 2007
Location: Moscow
HI!
I had a Blue Angel, I used to conect to my other phone(CDMA) via bluetooth for dialup net access(I get free Mb per month there plus its faster(EVDO). My Vox does not see the dial up service on my other phone. Is there anyway to make it find the dial up service?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes