FORUMS

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Tomtom on Kaiser?

26th July 2007, 11:54 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello,

anyone who has Tomtom working on the Kaiser?
The application runs, but recognizes no maps, allthough the Western Europe Map is present...

Greetz,
Forrest
 
 
26th July 2007, 01:01 PM |#2  
lajtosi's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Smile Netvigator
Yes, I have got Tomtom 6 running on Kaiser and using the latest 6.75 maps and it works perfect.
26th July 2007, 01:06 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Great! Can you tell me how you did it?

Maybe I should rename the directory of the Western Europe map on my SD, but I don't know how it should be named...

Thanks!
27th July 2007, 12:41 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
It works! I renamed the map a few times, and suddenly it was recognized!

Thanks anyway!
6th August 2007, 08:28 AM |#5  
hellejoep's Avatar
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Smile
How is the GPS in acquiring a GPS fix?
Is it quick?
Thanks,

HJ
5th September 2007, 04:04 PM |#6  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 0
 
More
If you check the box carefuly, you'll find disk with tomtom app. The version there is newer thet anything you can get elsewhere, but only works with kaiser...

Tomtom Navigator 6.032!!!
7th September 2007, 02:59 AM |#7  
ausbj's Avatar
Member
Flag SF
Thanks Meter: 0
 
More
Tomtom on my Kaiser
Where can I download Tomtom Navigator 6.032?

ALso does it work in the U.S.?

I'd love to get TomTom working on my Kaiser!


Quote:
Originally Posted by vasil

If you check the box carefuly, you'll find disk with tomtom app. The version there is newer thet anything you can get elsewhere, but only works with kaiser...

Tomtom Navigator 6.032!!!

7th September 2007, 08:17 AM |#8  
Wiz's Avatar
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 62
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ausbj

Where can I download Tomtom Navigator 6.032?

ALso does it work in the U.S.?

I'd love to get TomTom working on my Kaiser!


You can't download it. It is included on the CD. Aside from that, TT 6.032 does not work on other devices, it will simply refuse to install.

As far as the fix is concerned, as I already mentioned in another thread, it's really a lot quicker than on the Trinity (Qcomm) or x7500 (Sirf III) and also a lot more sensitive (7 bars on the dinner table compared to 0 for the x7500)
7th September 2007, 09:09 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Got my kaiser yesterday, used the tomtom this morning on the way to work , the lock on time was about the same as my sirfiii external unit around 90ecs, was only get around 3-4 sats though so weaker than the external unit. I was not using quick gps fix either.

I will see how it goes as i can always use the external unit with it anyway. handy to have it all built in though.

device seems very responsive compared to my vario II.

time will tell.
9th September 2007, 11:41 PM |#10  
Junior Member
Flag Brooklyn
Thanks Meter: 0
 
More
Actually, you should be able to manually replace the .exe of 6.032 over a 6.030 install...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes