5,594,564 Members 33,058 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[03/29/2008] PocketCM Keyboard 0.14 - "Free at last"

Tip us?
 
User22
Old
#621  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 453
Join Date: Mar 2005
Quote:
Originally Posted by tene View Post
what dictionary are you using?

How did you test?
Spanish dicc from your forum (80k words)

The test i have done was writing a new sms, the keyboard is working very fast. After finishing the sms, i did two things : delete all the caracters typed and close the messaging program, then check memory reporting (24.6 MB)
Soft reset but Asus is going back to standar keyboard, so i configured it againg to PCM. Then type a new sms and this time i sent it out. The free memory reporting againg 24.6 MB.

Using Menmaid, it is reporting : device.exe 6.5 MB , filesys.exe 2.31 MB


Don't forget that it is not keeping the sip configuration after softreset.
Knockin' on Heaven's Door to STOP CHEMTRAILS
 
shlomki
Old
#622  
shlomki's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 423
Join Date: Nov 2006
Location: Israel
ver 0.9 still NOT WORKING. incompatible with landscape VGA.
and yes, i copied the VGA Touch skin and chose it from the options menu.

when the keyboard loads for the first time, it sticks to the left side of the screen instead of centering like it should on landscape mode.

Uninstalling again.... ugh.
 
shamin
Old
#623  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Jul 2007
Mine are expired!
 
tene
Old
#624  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 845
Join Date: Jun 2007
Location: Brussels
Quote:
Originally Posted by shamin View Post
Mine are expired!
so install the latest version?
Quentin Pouplard
http://www.pocketcm.com
 
shamin
Old
#625  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Jul 2007
im using 0.9 but it says expired..
 
nesty24
Old
#626  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 167
Join Date: Feb 2007
there is a beta version with an expiration?
I just found out today. I didn't expect this... pocketcm website is down this time. can't get an update.
 
Abram
Old
#627  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 180
Join Date: Jan 2004
Location: Beatles City
Quote:
Originally Posted by shlomki View Post
ver 0.9 still NOT WORKING. incompatible with landscape VGA.
and yes, i copied the VGA Touch skin and chose it from the options menu.

when the keyboard loads for the first time, it sticks to the left side of the screen instead of centering like it should on landscape mode.

Uninstalling again.... ugh.
Load keyboard in protrait mode, then switch to landscape and all will be well.

No need to get mad, it's already covered on the developper's website.
 
gogol
Old
(Last edited by gogol; 15th September 2007 at 11:16 PM.)
#628  
gogol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 3,386
Join Date: May 2005
Nvm, found the answer
Nexus 5 : Android 4.4.1 stock ROM, stock recovery, rooted
 
gogol
Old
(Last edited by gogol; 16th September 2007 at 12:36 AM.)
#629  
gogol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 3,386
Join Date: May 2005
tene,

Here are my suggestions:

1. Is it possible to assign symbol_pad to a custom key?

For example, I have custom key [1 ]

The Smiley key.

Then I want to create symbol_pad to show all available smileys:

symbol_pad=[1 ],....

As of version 0.9, it is not possible.

2. Is it possible to cancel the Shift mode?

For example, pressing The Shift button twice will lock to the assigned layout.

Then pressing The Shift button once more, should cancel it (go back to previous layout).

3. Is it possible to add "key_mode_image" ? to change the default 123#? into a single button.

Yes, it is possible just to use one \M but the display is not nice.
Thanks
Nexus 5 : Android 4.4.1 stock ROM, stock recovery, rooted
 
ialu
Old
#630  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by gogol View Post
tene,

Here are my suggestions:

1. Is it possible to assign symbol_pad to a custom key?

For example, I have custom key [1 ]

The Smiley key.

Then I want to create symbol_pad to show all available smileys:

symbol_pad=[1 ],....

As of version 0.9, it is not possible.
You can make a symbol_pad to a custom key like this: lets say you have a custom key like this [2hello]. When you make the sybol_pad you do it like this: symbol_pad=hello,[1yo][2howdy]
:: HTC Touch ::

Tags
pocket cm
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Motorola Droid RAZR HD and M to Receive KitKat in a “Few More Weeks”

Verizon and Motorola shocked us all back in November when … more

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more