Post Reply

Changing the keyboard locale....

OP StashCompInc

12th August 2007, 12:47 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
145 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Hi everyone this is my first post here so here goes,
Ive updated my athena to wm6 but my keyboard locale has now changed from swedish to english, now all the caracters your supposed to get after pressing fn key are messed up. Is there a way to fix this?

Thanks in advance
12th August 2007, 06:02 PM   |  #2  
Sequenzial's Avatar
Junior Member
Flag NRW
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Keyboard layout
I use "Resco Keyboard Pro" since the WM6 upgrade.
It changes the touchscreen-keyboard-layout and the layout from the real keyboard, too.
My layout is german, but I took a look at the settings and swedish is available too...

Test free for 30 Days ...
(maybe then you already have you swedish ROM of WM6)

http://pocketland.de/util/getdownloa...d.exe&id=33247


___
Seq
13th August 2007, 07:57 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
145 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
wow thanks im gonna try it out and get back to you !
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes