Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,852 Members 41,994 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q]Cube program colour change

Tip us?
 
Necrobilia
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2007
Default [Q]Cube program colour change

I have seen various posts about changing paths and icons in the cube, but what i would like to know is . Is there a way of having it match your today screen instead of charcoal colour. Imagine having your theme Guava bubbles and your cube reflecting the same.Would be nice if someone could come up with a way
 
Seiya
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 110
Join Date: Apr 2007
Location: Chinon
I Think you've juste to edit and chnge each color of uour *.png installed in your Windows directory or HTCHome directory

Just copy them to your Windows Desktop to view which one you have to edit

and then replace them
 
Biffert
Old
#3  
Biffert's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 277
Join Date: May 2006
The only problem is that the animations themselfs (when the cube is actualy moving) are hardcoded. It shows when you have some different icons on the cube. When rotating, the old icons appear on the locations you had new ones
Omnia7
Hero
Diamond
Kaiser
Elf
Universal

 
cngfive
Old
#4  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Jul 2007
Location: Vancouver
I think someone was trying to edit the animation as well.
 
Dannydeman
Old
#5  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: Aug 2007
The animation is actually a sort of movie thing so it uses less resources. Its hard to change it, since no one knows the format But someone is editting it so it moves different I thought.
 
xvx45
Old
#6  
xvx45's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 396
Join Date: Jan 2007
Location: France
The animation is formed of multiple ".brn" files. There is an application to transform brn to bmp but nothing to merge from bmp to brn so for the moment no color edition is posible during the animation.
HTC Typhoon (2005) > HTC Prophet (2007) > HTC Prophet (12/2007) > HTC Artemis (05/2008) > HTC Diamond White (11/2008) > HTC Leo (11/2009) > HTC Shubert (12/2010)
 
Necrobilia
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2007
thanks for all the info people. much appreciated. i guess with time this situation will change but for now will keep default. cant see no point in changing something if its gonna use defaults as soon as you rotate.
 
r0p3
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 159
Join Date: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by xvx45 View Post
The animation is formed of multiple ".brn" files. There is an application to transform brn to bmp but nothing to merge from bmp to brn so for the moment no color edition is posible during the animation.
so it would be at least possible to "debrand" a branded cube when I take the .brn files of an unbranded Touch?
 
frufo2000
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 103
Join Date: Aug 2007
Quote:
Originally Posted by r0p3 View Post
so it would be at least possible to "debrand" a branded cube when I take the .brn files of an unbranded Touch?
if its possible let me know..

other question: how can ich change the hh_launcher*.png icons, the ones on tab 3 of the homeplugin? overwrite doesn´t work.
thx
 
r0p3
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 159
Join Date: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by frufo2000 View Post
if its possible let me know..

other question: how can ich change the hh_launcher*.png icons, the ones on tab 3 of the homeplugin? overwrite doesn´t work.
thx
Try to overwrite all the *.brn files in \windows with the attached original HTC ones and your cube should be debranded - but you have the icons from HTC and the links "behind" the icons from your provider.
It is possible that they are different.
If you want to get back simply delete all those files and your original ROM files should come back instead.
But to be save backup all your*.brn files before

I think it should also be possible to overwrite the hh_launcher*.png icons.
Simply disable the HTC Home element in your today screen settings before overwriting these files. Should work in my opinion
Attached Files
File Type: zip BRNs.zip - [Click for QR Code] (693.5 KB, 553 views)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Draw a Line and Let Your Device Do the Rest with LineitApp

Over the years, since evenbefore Android entered the scene, we have striven to … more

[APK] Chrome Beta 37 Brings First Traces of Material Design

With Android L on the horizon, it’s no surprise that Google’s … more

Immersive Mode on Unrooted Devices with GMD Full Screen Immersive Mode

Everyone likes screen real estate–no question about that. The … more

Android Wear App Review: EchoWear Song Search – XDA Developer TV

Yesterday on XDA Developer TV, Producer AdamOutler tore down a Samsung … more