Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,137 Members 49,783 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

AKU3_52_hx2000 (WM 5.0 English) for IPAQ hx2000 series

Tip us?
 
abbaml
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: Jul 2007
Exclamation AKU3_52_hx2000 (WM 5.0 English) for IPAQ hx2000 series

Kozhura,

I download ROM image for IPAQ Hx2000 that you fixed from forum :http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=35871&st=330

AKU3_52_hx2000FIXed_by_kozhura.rar (http://4pda.ru/forum/attach/903449/A...by_kozhura.rar

My questions are:
1. What is the different from Misar's AKU 3.52 hx2000.rar (http://rapidshare.com/files/27089928...x2000.rar.html)
2. Is this English version?
3. Can it be used to upgrade IPAQ hx2750 from AKU3.5hx2000?

Thanks, Tri
 
dancer_69
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 227
Posts: 1,871
Join Date: Jan 2007
I didn't know that someone already did this! Can you describe the tools that you used and the procedure? I want to include greek language in rom.
And is it possible to have Wm6 for hx 2000?
 
wilsonfang
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Nov 2005
Location: Shanghai
I also have a iPAQ 2750, same problem that is can be upgraded the ROM?
Best Regards
Wilson Fang
 
Domeus
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Sep 2007
And I have also hx2750, and I want upgrade wm2003 to wm5! How can I do that?
 
anavas
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 101
Join Date: Aug 2006
Location: Chennai
Default Unable to update the ROM

Hey guys.

When I try to upgrade the ROM, it failed to initialize some dll file and I see a message in Ipaq saying "Digital Sign Mismatch"

Any idea ?
Tungten E + 128 MB SD -> Imate SP5m + 1GB SD -> HTC Touch + 1GB SD + Jabra 320s -> ???
 
abbaml
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by anavas View Post
Hey guys.

When I try to upgrade the ROM, it failed to initialize some dll file and I see a message in Ipaq saying "Digital Sign Mismatch"

Any idea ?
Do u use Kozhura or Misar's version?
What is the type of your Ipaq? previous version of os?
 
anavas
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 101
Join Date: Aug 2006
Location: Chennai
I used Kozhura version, but I tried the original version too, I haven't tried the other version

The OS I have is the 1.0.0.1 H downloaded from HP's website, I am having hx2795
Tungten E + 128 MB SD -> Imate SP5m + 1GB SD -> HTC Touch + 1GB SD + Jabra 320s -> ???
 
[AFX]
Old
#8  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 32
Join Date: Mar 2007
will this work with a 2490?
 
dancer_69
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 227
Posts: 1,871
Join Date: Jan 2007
And for 2490b? I tried both but I get an error "Incorrect device SKU" I know that have some advices in 4pda, but I cannot understand cause I don't know russian. If anyone knows or can translate them this will be very helpfull.
 
anavas
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 101
Join Date: Aug 2006
Location: Chennai
Same here, they even have some comments about "Digital Sign Mismatch" but I couldn't understand, I tried google language transfer, but no use,

I think we have many members from Rusia, so Is there any body can help to solve our problem ?
Tungten E + 128 MB SD -> Imate SP5m + 1GB SD -> HTC Touch + 1GB SD + Jabra 320s -> ???

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more

Jair Player with a Major Update–Here’s What’s New!

Back in May, we talked a bit aboutJair Player, a nice looking music … more

Paid Android App Developers Will Soon Have to Provide Physical Address

Google has now changed its policies regarding paid app developers. … more