Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Working STK for WM6

OP tunekas

5th September 2007, 01:42 AM   |  #1  
OP Member
Flag Maia
Thanks Meter: 0
 
80 posts
Join Date:Joined: Jun 2005
More
The WM6 Sim Tool Kit (STK) Does'nt work, i see the menus but when selected nothing happens...
Is there any good/working STK for WM6???

Thank's!

And Great Work with this Room!!!
Last edited by tunekas; 8th September 2007 at 04:27 PM.
9th September 2007, 02:11 PM   |  #2  
OP Member
Flag Maia
Thanks Meter: 0
 
80 posts
Join Date:Joined: Jun 2005
More
Any one have a solution to change SIM card numbers?
Is anyone working on STK? STK 1st menu works well, only in 2nd menu he doesn't work...
Any one could try to resolve this?
10th November 2007, 09:17 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 0
 
66 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
Hi i have the same problem , with Wm6 ,, and it workd fine with WM2003 and very stable , but i tried to on HTC 4350 WM5 and workd perfect
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes