FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Real VGA

55 posts
Thanks Meter: 5
 
By tobias.waldvogel, Member on 6th September 2007, 10:27 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th October 2007, 02:19 PM |#181  
Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by eaglesteve

It should be part of any new ROM! Not because it's free, but because it's the best of breed.


Just trying it - and liking what I see. so far, it does appear to be very good
 
 
4th October 2007, 03:18 PM |#182  
AndyM3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Angry Well........... nope.
Got a Trinity () and... nothing. Resource Pack and VGA Main Hack installed and nothing, 192dpi OMNIPRESENT!!!

Is the device wrong?!?

*** Have a nice day! ***
4th October 2007, 03:32 PM |#183  
eaglesteve's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by AndyM3

Got a Trinity () and... nothing. Resource Pack and VGA Main Hack installed and nothing, 192dpi OMNIPRESENT!!!

Is the device wrong?!?

*** Have a nice day! ***


This is for Athena/Dopod U1000/HTC X7500 or 7501.
4th October 2007, 03:39 PM |#184  
Retired Moderator
Flag Bognor Regis
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by eaglesteve

This is for Athena/Dopod U1000/HTC X7500 or 7501.

actually it is for all vga device, but yeah, trinity is qVGA so 'IT NO WORKEE!'
5th October 2007, 02:28 AM |#185  
eaglesteve's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 6
 
More
Midget,

Thanks for correcting my impression.

Gee, are'nt we lucky that Tobias has chosen to post his masterpiece on our Thread?
5th October 2007, 03:56 AM |#186  
Senior Member
Flag Auburn, AL
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by eaglesteve

Midget,

Thanks for correcting my impression.

Gee, are'nt we lucky that Tobias has chosen to post his masterpiece on our Thread?

Tobias = THE MAN!
5th October 2007, 07:24 AM |#187  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 1
 
More
Real VGA 128 DPI works great but one problem
Hi
Please help
Real vga @ 128 DPI everything works great but dialpad not showing the number which i am dialling. now i am dialling from contacts list. I am using V1.1 of the Realvga.
Thanks in advance
---------------------------
X7500 with PK2
Radio 1.50
5th October 2007, 08:27 AM |#188  
Junior Member
Russia
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tobias.waldvogel

And here are the language packs

Maybe you know where to get English language pack?
5th October 2007, 08:43 AM |#189  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 1
 
More
English language pack
Hi
the english language pack should be inside the RealVGA. You do not need it seperately.
Good luck
5th October 2007, 08:57 AM |#190  
eaglesteve's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by sabes143

Hi
Please help
Real vga @ 128 DPI everything works great but dialpad not showing the number which i am dialling. now i am dialling from contacts list. I am using V1.1 of the Realvga.
Thanks in advance
---------------------------
X7500 with PK2
Radio 1.50

I don't have this issue. Are you having any phone skin with color that matches the color of the number, hence camouflaging the numbers?
5th October 2007, 09:13 AM |#191  
fards's Avatar
Recognized Developer
Flag Currently Reverse Engineering 42
Thanks Meter: 1,024
 
Donate to Me
More
I think he means the number or list of possible contacts disappears off the top of the screen. I had this, I think it was down to a 3rd party dialer skin, make sure that the phone skin is the default one.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes