Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,914 Members 50,733 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

QtekS200 usb Problem

Tip us?
 
vighnesh
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Aug 2007
Location: Bangalore
Default QtekS200 usb Problem

Hi,

I am using QtekS200 G4 .When I connect to the USB in one of the pcs where Activesync 4.5 is intalled I am able to sync once or twice after which I get this error in PC USB device not recognized.I am not able to connect to PC then on.I tried reinstall ActiveSync...Rebooted etc...The problem persists.
 
paradis_pal
Old
#2  
Banned
Thanks Meter 0
Posts: 424
Join Date: Nov 2006
Location: Damascus
try another USB cable or try it with other device,

I had this problem with my friend PC, and it was his USB cable, hope it is the cable, the cheapest thing to replace

but my advice try the qtek aku 2.2 ROM with SPL 2.20, it has nothing to do with this but it is for your device
 
vighnesh
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Aug 2007
Location: Bangalore
The device is charging via the USB...Anyways....Let me see...When I reboot the Qtek it connects and i am able to sync....Once I disconnect after this and connect the problem crops up...
Qtek S200 G4
ROM VERSION: 2.20.7.34 WWE
 
paradis_pal
Old
#4  
Banned
Thanks Meter 0
Posts: 424
Join Date: Nov 2006
Location: Damascus
it maybe your PC, try with another PC, and please update to last bios for you mother. it maybe your PC, I'm not sure.

and it could be your phone, but I don;t think so,
do you have SP2 if you use windows XP, try to have SP2, it has a lot of fixing for USB driver.
 
paradis_pal
Old
#5  
Banned
Thanks Meter 0
Posts: 424
Join Date: Nov 2006
Location: Damascus
by the way, USB cable has 4 wires, 2 for electricity and 2 for data transfer, charging doesn't mean it is not defective.
 
vighnesh
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Aug 2007
Location: Bangalore
Problem Solved.....I have two USB good condition USB cables though .......A hard reset did the trick.......
Qtek S200 G4
ROM VERSION: 2.20.7.34 WWE
 
paradis_pal
Old
#7  
Banned
Thanks Meter 0
Posts: 424
Join Date: Nov 2006
Location: Damascus
great, I would say it is your computer, casue when restarting the computer fix the problem

good it is working now
 
vighnesh
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Aug 2007
Location: Bangalore
I tried rebooting the pc....reinstalling activ sync.....soft reset.......Everything failed to work......Hard reset did the wonder otherwise I would have to sync via bluetooth forever .....Before purchasing any hardware i suggest a hard reset for any nagging issues....
Qtek S200 G4
ROM VERSION: 2.20.7.34 WWE

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...