Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Activesync

OP Davebravey

10th September 2007, 05:58 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Holland
Thanks Meter: 0
 
128 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Just about to upgrade to a shiney new Kaiser from a Imate KJam. Can I just connect the Kaiser to my PC and sync it with all my previous data?
10th September 2007, 06:01 PM   |  #2  
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 0
 
428 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
So long as your'e using activesync 4.5, it should work like a charm.
10th September 2007, 07:55 PM   |  #3  
gogol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 159
 
3,482 posts
Join Date:Joined: May 2005
Indeed, it works fine.

I got once problem during installation, it wont sync after installation.

Then, I reinstalled the Activesync again ... reboot ... then ok
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes