Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Samsung Galaxy Grand Duos Receives Early CM12 Port

Samsung Galaxy Grand is a dual-SIM phone with a 5 screen that was announced two years ago. … more

Google Adds New Features to Drive, Sheets, Slides and Docs

In the last few months, Google has been working very hard to adapt all its apps to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

MP3 Trimmer from Kaiser

OP rookery

16th September 2007, 08:14 AM   |  #1  
rookery's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
162 posts
Join Date:Joined: Sep 2005
Hi all, does anyone know would it possible to port the "MP3 Trimmer" from Kaiser to Wizard? Thanks
19th August 2008, 10:20 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
HTC Tytn II MP3 TRIMMER
I just bought my TyTn II recently and I've been trying to find the MP3 Trimmer function that is supposedly in my Audio Manager programme to edit my personalized ring tones, but I can't find the function anywhere on my phone. Is that normal? Or have I been looking in the wrong place? If so, where do I find it? If not, then what's wrong with my phone?

Plzz help me
21st August 2008, 03:41 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
26 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
siur, i have, but from diamond
Attached Files
File Type: cab HTC Diamond MP3 Trimmer.cab - [Click for QR Code] (330.6 KB, 1454 views)
Last edited by wloclawek88; 21st August 2008 at 04:41 PM.
29th August 2008, 12:04 AM   |  #4  
+ Que PPC's Avatar
Recognized Developer
Flag Guadalajara
Thanks Meter: 87
 
4,716 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Donate to Me
More
did you tried it?
Quote:
Originally Posted by wloclawek88

siur, i have, but from diamond

I think that try it just locks our wizards... so do you tried it out in wizards?
1st September 2008, 11:45 AM   |  #5  
dielo's Avatar
Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 0
 
244 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
HTC Diamond MP3 trimmer
I don't know if this is the same as posted above. But I'm sure this is working just fine. I've used so many times.
Attached Files
File Type: cab MP3 Trimmer.cab - [Click for QR Code] (330.6 KB, 865 views)
17th October 2008, 08:48 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
mp3 trimmer.
Hello, this morning I ask with the installation of the mp3 triommer on my HTC touch diamond black phone. One of the members explainted it to me( thanks for that). I did so and in the programs I see the icon mp3 trimmer, but it doesn't work. What did I do wrong?
With kind regards,
H. Stikkelbroeck
17th October 2008, 09:47 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
mp3 trimmer
hello Dielo,
i've tried it but I must be doing something wrong. It don't play.
Thanks anyway for your effort to help
With kind regards H. Stikkelbroeck

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes