Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more
Thread Deleted

WM6 - Flashing the G4

OP Hardcore898

17th September 2007, 08:27 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Hello!

I'm very unsure how I can update my G4 CID looked.

1. Which updateway is recommendable?
2. Can I use all Prophet Roms?

greetz Ben
18th September 2007, 06:52 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Can everybody help me please?

I'm still waiting for an answer!
19th September 2007, 12:12 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 3
 
1,334 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
More
look in the xda-wiki ... you found the right discription.
19th September 2007, 08:33 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Not Realy! I have read the wiki and all usefull threads 2 days before!

1. There are different updateways in different foren, threads and wikis and all are for G3. Some users, which have a G4 model write that you have to notice a few points, but the answers are not very clearly.

2. In the german XDA forum they tell me that I can use every prophet rom! BUT: In the wiki is written that the G3 and G4 devices have different hardware! So it is very illegitimate that I can use the same rom!


Please help me! In my statement you can see that I'm very careful because I don't want to brick it!
Last edited by Hardcore898; 19th September 2007 at 08:50 AM.
19th September 2007, 08:41 AM   |  #5  
zeroed's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
325 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
no you haven't,as i see !
19th September 2007, 08:58 AM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Do you think that I'm lying? Maybe I'm blind or stupid!

1. I don't want that you tell me the updateway. A link to the tutorial which you use / would use will be ok!

2. I can see that you has a normal prophet rom. So I think that the answer is YES?
Last edited by Hardcore898; 19th September 2007 at 09:16 AM.
19th September 2007, 09:26 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
I've got the same problem. This forum is great, no doubt, but it's a MESS. I couldn't find a clear answer regarding flashing a CID LOCKED G4 Prophet.

Can I flash radio roms ? What about extrom ? Can I just flash Gullums Touch VII right away after flashing NVID rom from here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=310452 ? Can I even flash this NVID rom to CID LOCKED G4 ?

Lots of questions and for every one I can find 20 different answers, so I'm pretty confused. Maybe someone with the patience can clarify all of that, we don't want to brick our precious Prophets.
19th September 2007, 09:34 AM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Juhuu! A further confused man!

So let's collect our incomplete knowledge together!

I read about a tool, shelltool with it you can update a CID locked device!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=293480

I'm reading the full thread at the moment!

My rom question is still open! If I find an answer I update my device with the shelltool!

greetz Ben
Last edited by Hardcore898; 19th September 2007 at 10:13 AM.
19th September 2007, 11:45 AM   |  #9  
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 3
 
1,334 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
More
OK i see your Problem!

You can Flash all Roms with the NVID Flashtool. You can only Flash Roms with this tool, if no IPL and SPL is included! WM6 Roms use too ways to Flash it. Read the Threads about this WM6 Roms ... you need only to start the Update.bat or simulare bat file ... possible a NVID Flashtool. Some Roms have two bat files for G3 or G4 Device. Use the right! Radio Roms use everytime the NVID Flashtool and work everytime with locked devices.

You dont need the Shelltool way ... this is more Hardcore for develope.
19th September 2007, 12:03 PM   |  #10  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Tank you very much for your answer!

In fact:

-I can flash every prophet rom which has a G4 bat?!
-I can flash every prophet Rom which has no IPL, SPL with NVID flashtool?
Last edited by Hardcore898; 19th September 2007 at 01:04 PM.

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes