Fix Lollipop Memory Leak – XDA Xposed Tuesday

Unfortunately there was a memory leak in Android 5.0.x Lollipop. Thankfully it was … more

CyanogenMod 12.1 for Moto G (2014)

After the release of Android 5.1, the CyanogenMod 12.1 madness continues. The Moto G (2014) … more

Would The LG G4 Fare Well With The Snapdragon 808?

The LG G4 has a lot to prove, given that last year’s LG G3 was among the best … more

CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread

Hard-SPL - Or How to (SIM)Unlock & Protect Your Device

17th July 2008, 11:01 PM |#251  
haxor133t's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
i'm testing on my diamond
23rd July 2008, 10:05 AM |#252  
Senior Member
Flag Sevilla, Spain
Thanks Meter: 1
 
283 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
Does this work on palm treo 500v???
25th July 2008, 08:05 PM |#253  
Member
Thanks Meter: 0
 
48 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Same question. Will this work on treo 500v locked to vodafone spain ?
30th July 2008, 03:17 AM |#254  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
HI,

I've downloaded the cheetah unlocker but the issue i'm having is that it gets stuck on the bootloader.

Any ideas on why this is happening?
I'm just trying to flash the phone so I can upgrade to 6.1

Thanks.
Last edited by artii; 30th July 2008 at 03:27 AM.
5th August 2008, 10:50 PM |#255  
arys64's Avatar
Senior Member
Flag Santiago
Thanks Meter: 47
 
148 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by artii

HI,

I've downloaded the cheetah unlocker but the issue i'm having is that it gets stuck on the bootloader.

Any ideas on why this is happening?
I'm just trying to flash the phone so I can upgrade to 6.1

Thanks.

I had the same issue and then i realized that mine was already unlocked and hard spl. So i just intalled the upgrade and it work perfectly.
6th August 2008, 04:58 AM |#256  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
Quote:
Originally Posted by echo-trader

I have done this about 15 times time after time this happens, after the first step finishes, when I click the second step this is the massage I get ( CHEETAH UNLOCKER Unhandled exception has occurred in your application. If you click continue ,the application will ignore this error and attempt to continue, if you click quit, the application will close immediately, the system cannot find the file specified) DETAILS See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified
at System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess( ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at AthenaUnlocker.Form1.runExecutable(String path, String args, String wdir)
at AthenaUnlocker.Form1.button2_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///c:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
AthenaUnlocker
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Documents%20and%20Settings/daddy/Desktop/PALMTREO750UNLOKER/palmtreoUnlocker.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
zip
Assembly Version: 0.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Documents%20and%20Settings/daddy/Desktop/PALMTREO750UNLOKER/palmtreoUnlocker.exe
----------------------------------------
AthenaUnlocker
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Documents%20and%20Settings/daddy/Desktop/PALMTREO750UNLOKER/palmtreoUnlocker.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.

if I press continue the second stage starts it finishes and sys(your device must be unblocked with a program, please configure your device and then connect and sync. After doing so, click ok and watch your device screen,) I pressed ok then the first massage comes on again, I am sick of it please advice itís doing my head in

i have same error after step2
i did the procedure before but now it always show this error after step 2 and doesnt upload unlocker app
6th August 2008, 12:07 PM |#257  
Member
Thanks Meter: 0
 
64 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Hi, I have the some problem.
Can someone send me the athenaunlocker step 3 cab file, I will try to install throught my sd card.
Daniele
7th August 2008, 08:46 PM |#258  
jcrompton's Avatar
Senior Member
Flag Hurricane, WV
Thanks Meter: 180
 
1,777 posts
Join Date:Joined: Nov 2004
More
see magic_unlocker on one of the other threads

run from device
8th August 2008, 02:21 PM |#259  
guitardoc64's Avatar
Senior Member
Flag Lake Charles,LA
Thanks Meter: 393
 
1,810 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by japunlock

i have same error after step2
i did the procedure before but now it always show this error after step 2 and doesnt upload unlocker app

I feel your pain. Trying to install this on a friends 750, It gets thru the first part, gets the error and never completes part 2 to move on to part 3.
Trying to get the upgrade(6.1) to function from the SD is not working either.
31st August 2008, 12:11 AM |#260  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
240 posts
Join Date:Joined: May 2007
Dear friend ... follow the steps of release and see the message that appeared:

Decrypted stored Sum: 2020202020202020
Decrypted calcd Sum: CB2C31FAACFE5801
Checksums did NOT match!
Could not determine the key index to decrypt it.
Your ICD block must be corrupted or file is not
from a valid ICD dump!
Aborting operation.

As you guided me to proceed?

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes