Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,583 Members 39,775 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HTC Kaiser Hard-SPL v1 - CID Unlock & Flash any ROM to your device (4 free)

Tip us?
 
panosha
Old
#31  
panosha's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 1,056
Join Date: Jan 2007
Location: Athens
Thank you POF!!! You are the MASTER!!!
 
woohyuksheng
Old
#32  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 59
Join Date: Jan 2007
Location: Guangzhou
thanks pof again!
my device's original os is in cht,i'm a chs user,not used to the cht UI, so i got your hspl and then flash the Factory Shipped ROM form HTC and posted by bro austinsnyc,finished successfully

now my device works in englsh~much better than the cht~
htc kaiser (TyTN II)
 
vasil
Old
#33  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 132
Join Date: Dec 2005
Location: London
GREAT JOB!!! Thank's a lot!!!
HTC MTeoR-> HTC P3600-> HTC TyTN II-> HTC Touch PRO-> HTC Touch HD-> HTC Hero -> HTC Desire -> Samsung Galaxy SII -> Samsung Galaxy Note-> ?
 
rabbit1234
Old
#34  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Aug 2007
Good work !!! To easy and to good to be true.

Now running htc english shipping rom instead of t-mobile dutch rom
 
pof
Old
#35  
pof's Avatar
Retired Moderator - OP
Thanks Meter 62
Posts: 3,571
Join Date: Mar 2005
Location: Barcelona

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by zaharakis View Post
pof i put hard spl v1 to my kaiser.i dont need the others spl (jump,spl) to flash ?am i right?
right, you only need HardSPL.
 
duttythroy
Old
#36  
duttythroy's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 945
Posts: 10,460
Join Date: Sep 2006
Location: london

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by pof View Post
right, you only need HardSPL.
just sent you a small donation as promised,


Confirmation Number: 31170767UD826203E.
[Duttys™ HD2 Multi-Lang 23163 Legacy Cont. ROMs]
http://fileserve.com/list/dARfvDN

[Duttys™ HD2 Multi-Lang Legacy ROMs + Legacy Kitchen 23162 COOK Your ROM]
http://fileserve.com/list/HPbXnV3

 
zaharakis
Old
#37  
zaharakis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 725
Join Date: Dec 2006
Location: khalkis/Greece

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by pof View Post
right, you only need HardSPL.
thanks again my friend.
i just tried it

and everything works fine!!

i have a question.in at&t rom there are some cabs that they not exists in htc rom.""new sms"" ,in htc today for example
can you take them of for us ?
My current devices: Samsung S5 /HTC ONE M8 / GT-N7100 / iPhone 5s 32GB / iPad Air wifi +4G 32GB

"the satisfaction to make others happy,is best payment ever"
Dimitris


Enjoying Driving my moto http://www.youtube.com/watch?v=30ZcSK1xBbg

http://zaharakis.blogspot.com/

https://twitter.com/Dim_Zaharakis

http://instagram.com/zaharakis#
 
austinsnyc
Old
#38  
austinsnyc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 1,284
Join Date: Mar 2007
Location: New York City
Quote:
Originally Posted by zaharakis View Post
thanks again my friend.
i just tried it

and everything works fine!!

i have a question.in at&t rom there are some cabs that they not exists in htc rom.""new sms"" ,in htc today for example
can you take them of for us ?
I dont understand what you mean? We don't know how to build roms yet. I am starting to work on that today though and see what I can come up with. If the files you want are cabs you can use the built in file explorer and copy the cabs to your storage card and then run them when you install i different rom.

Back to XDA where it all started over 10 years ago back in the "Hermes" days on windows mobile 5 things have come a very long way in portable devices

Now rocking a Samsung Galaxy S II (I777)
With Custom Built ROM with a little mix of all the best!
 
zaharakis
Old
#39  
zaharakis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 725
Join Date: Dec 2006
Location: khalkis/Greece

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by austinsnyc View Post
I dont understand what you mean? We don't know how to build roms yet. I am starting to work on that today though and see what I can come up with. If the files you want are cabs you can use the built in file explorer and copy the cabs to your storage card and then run them when you install i different rom.
i allready did that thank you .but i forgot to save the ICON.lnk files of the files in programs and some other details i liked in this rom.

thanks any way i think that i must flash it again
My current devices: Samsung S5 /HTC ONE M8 / GT-N7100 / iPhone 5s 32GB / iPad Air wifi +4G 32GB

"the satisfaction to make others happy,is best payment ever"
Dimitris


Enjoying Driving my moto http://www.youtube.com/watch?v=30ZcSK1xBbg

http://zaharakis.blogspot.com/

https://twitter.com/Dim_Zaharakis

http://instagram.com/zaharakis#
 
christonge
Old
#40  
christonge's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 1,348
Join Date: Dec 2006
Location: Madrid
Great pof!!! You´re a star....

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Monitor What Your Phone’s Camera Sees with Android Wear

Having a smart device strapped to your wrist certainly has its merits. A … more

Mod Lets You Have Stereo Speakers on Your Sony Xperia Z1 (Sort Of)

The stereo speakers onthe Sony Xperia Z2areprobably a relatively large … more

Give Your Screen Some Color with HexaTime Live Wallpaper

We don’t often cover very many live wallpapers here on the XDA Portal. You may … more

Android Wear App Review: Command Google Now with Commandr – XDA Developer TV

OK Google. Make Me a sandwich. How many times have you … more