Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,023 Members 43,909 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

BT issue on Schap's WM6 Pro 3.54b

Tip us?
 
Sky1979
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Sep 2008
Default BT issue on Schap's WM6 Pro 3.54b

Hi all,
I've upgraded my HTC hermes to this *nice* ROM. I'm having some issues with BT. It seems configuration stay in a read only mode. Every time I change the config (for example "enable file sharing") , next time I enable BT it's not keeping the options...For example..every time I start tomtom I have to type the security code for the BT receiver. Everytime...it just loose it all the times. Is there a workaround?
 
Sky1979
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Sep 2008
anyone using Scap's rom is having this issue?
 
hendrixus
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 1,334
Join Date: Jan 2006
Location: Amsterdam
Quote:
Originally Posted by Sky1979 View Post
anyone using Scap's rom is having this issue?
yeah this is generally known. I had a problem too with BT, so I reflashed to the org. HTC WM6.0 ROM.There isn't a fix. Use a later version of Schaps ROM.


Thereby you already ask the same question here Like my experience is there too. Why start a new thread again?
HTC Desire HD * HTC Flyer (32GB) * Samsung i5700 (Spicaclair v2.01)
 
Sky1979
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Sep 2008
Is this a known issue? I've search but found nothing on this...I don't want to upgrade to latest Schap's rom cause there is just 2 supported languages...
 
hendrixus
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 1,334
Join Date: Jan 2006
Location: Amsterdam
Quote:
Originally Posted by Sky1979 View Post
Is this a known issue? I've search but found nothing on this...I don't want to upgrade to latest Schap's rom cause there is just 2 supported languages...
Read the thread you post your message before about the 3.54b ROM.
HTC Desire HD * HTC Flyer (32GB) * Samsung i5700 (Spicaclair v2.01)
 
Sky1979
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Sep 2008
No man you failed to read my post. I don't have of these issues. I don't have any dutch version. I don't get any bluetooth disconnection. I don't have any crash activating BT or deactivating bt. I work perfectly BUT BT pairing doesn't keep the passkey! So everytime I have to manually provide it...
 
hendrixus
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 1,334
Join Date: Jan 2006
Location: Amsterdam
Quote:
Originally Posted by Sky1979 View Post
I work perfectly BUT BT pairing doesn't keep the passkey! So everytime I have to manually provide it...
No man. It doesn't work *perfectly* It doesn't keep the password!
Solution. Upgrade to another version 4.xx Schaps ROM

Schaps probely reads these threads
HTC Desire HD * HTC Flyer (32GB) * Samsung i5700 (Spicaclair v2.01)
 
Sky1979
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by hendrixus View Post
No man. It doesn't work *perfectly* It doesn't keep the password!
Solution. Upgrade to another version 4.xx Schaps ROM

Schaps probely reads these threads
OMG. Seems you don't understand. Compared to the issues posted in that thread, bt for me is working. NO crash, file transfer it's ok and so on...Do you see any user reporting an issue for rom loosing the passkey? NO
 
hendrixus
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 1,334
Join Date: Jan 2006
Location: Amsterdam
Quote:
Originally Posted by Sky1979 View Post
OMG. Seems you don't understand. Compared to the issues posted in that thread, bt for me is working. NO crash, file transfer it's ok and so on...Do you see any user reporting an issue for rom loosing the passkey? NO
I understand perfectly what the problem is. I don't understand why you have to start another thread if you have ask that same question in 2 different relevant threads, in English and Italian.I am now gonna unsubscribe this thread now.
HTC Desire HD * HTC Flyer (32GB) * Samsung i5700 (Spicaclair v2.01)
 
Wam7
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 719
Join Date: Sep 2006
Location: London
Lets face it, that is a very old ROM and if you can't find previous mentioned issues in the original ROM thread then you're probably not going to get any solutions. There is hardly anybody still using that ROM who still visits this forum.

Hard reset or reinstall the ROM see if that changes anything, use a newer ROM or just live with it.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Make a Pre-Rooted Stock Sony ROMs in Just Few Clicks

Many usersdon’t see any particular reason to change out the stock firmware … more

Add Timestamps to Xposed Installer Logs with… Xposed!

If talking about the most interesting projects in the last few years, we must … more

Secrecy Goes Open Source, Assures File Encryption

As some of you may remember, a while back we spoke about Secrecy, an effective file … more

[APK] Google News and Weather Gets Material Design Makeover, Minor Maps Updates

Although Google has somewhat gotten out of the habit of their … more