Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

Get the real HTC Wings homescreen for your Tornado

OP qtek_metanol

12th December 2007, 09:46 PM   |  #1  
qtek_metanol's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
479 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
After googling around for some days, I didn't find any information about to get the real HTC Wings homescreen on a Tornado, therefore i started this thread with the request for some help.

After few hours we got an install file from the user SGregory to get a nice HTC like feeling in our Tornados.

Requirements:

WM 6 Standard
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sshot000.jpg
Views:	1620
Size:	59.7 KB
ID:	63755   Click image for larger version

Name:	sshot001.jpg
Views:	972
Size:	56.9 KB
ID:	63756   Click image for larger version

Name:	sshot002.jpg
Views:	959
Size:	53.5 KB
ID:	63757  
Attached Files
File Type: cab Gregory_HTCHomeN.cab - [Click for QR Code] (1.30 MB, 3043 views)
Last edited by qtek_metanol; 1st March 2008 at 02:10 AM.
12th December 2007, 10:47 PM   |  #2  
Noxious Inc.'s Avatar
Member
Flag Hazerswoude-Rijndijk
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
More
Quote:
Originally Posted by qtek_metanol

After googling around for some days I didn't find any information about to get the real HTC Wings homescreen on a Tornado, Does anybody knows how to do it??

here are the real ones

Wrong Topic
13th December 2007, 02:16 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 0
 
99 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Quote:
Originally Posted by Noxious Inc.

Wrong Topic

Why? I think this is the best place to ask at it would need plugins extracted from wings and modified to work on tornado.
13th December 2007, 04:28 AM   |  #4  
moeava's Avatar
Senior Member
Flag IL
Thanks Meter: 2
 
108 posts
Join Date:Joined: Oct 2005
More
I would be interested in this as well
13th December 2007, 12:54 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
here is a dump of the wings rom http://rs138.rapidshare.com/files/76078890/imgfs.bin
13th December 2007, 02:17 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
i have extracted from the dump the files that i think are from htchome but i don't have any ideea were to put them,
Attached Files
File Type: zip HTCHome.zip - [Click for QR Code] (1.10 MB, 419 views)
13th December 2007, 02:26 PM   |  #7  
jm012a9749's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 2
 
229 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
I'll give this a work over tonight and give you lovely people a cab

Phil
13th December 2007, 03:14 PM   |  #8  
Luckyfox777's Avatar
Senior Member
Flag Chisinau
Thanks Meter: 0
 
138 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
it would be nice if you manage Phil
13th December 2007, 06:51 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
871 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by jm012a9749

I'll give this a work over tonight and give you lovely people a cab

Phil

Phil's still around! Cool. Are you still working on a beta 2, Phil?
13th December 2007, 07:57 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 0
 
99 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Aaaaah, christmas time Thank you, Santa Phil

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes