FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Wings SSPL and HardSPL

1,641 posts
Thanks Meter: 55
 
By jockyw2001, Recognized Developer on 3rd January 2008, 05:26 PM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
10th November 2008, 01:07 PM |#91  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
sspl error
when i run sspl-0.91-wings.exe on my phone it turns off and wont turn back on till it ake the batery out for about 30 seconds.... any explanation?
windows mobile 6.1. same problem here it does not turn back on unless i reset or remove battery does any one have a solution for this or is it my error!
 
 
12th December 2008, 07:43 PM |#92  
Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 0
 
More
If not work read this:
Before use any step use clear storage in phone to clean all from phone then use SDA_ApplicationUnlock rebote phone then run sspl-0.91-wings after this remove usb cable from phone then again unplug usb cable do not wory if green icon on sync not more green just run ROMUpdateUtility and flash hardspl-0.91-wings.nbh .All work 100% in win xp with sp2 an sp3. tested very imortant use clear storage before use any step only if not work Sory for my bad english i hope that can help.
2nd January 2009, 05:13 AM |#93  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
help can it with Softbank X03HT?
10th January 2009, 12:39 AM |#94  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Wink Tmobile Wing flash
after trying the steps in the first post i get to the point where i run sspl-0.91-wings from the wing and then it just goes blank that is it. So then i ran the application unlock again and cleared all memory like said above still no wm 6.1 anyone help me out ?
2nd May 2009, 12:15 PM |#95  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Black screen after : sspl-0.91-wings.exe on t-mobile wings
Quote:
Originally Posted by emoyasha

when i run sspl-0.91-wings.exe on my phone it turns off and wont turn back on till it ake the batery out for about 30 seconds.... any explanation?
windows mobile 6.1.
also now its running very slowly.

Ok so i've seen this time and time again in this thread. I'm experiencing this as well. is anyone that knows about this type of thing paying attention or is having this happen to them? this is frustrating that this one ? has been asked almost 20 times in this thread and I've yet to see one reply to those statements. if you don't know why that's an ok answer, but it's an answer and I would appriciate it very much. I know this isn't the end of the world or anything but reply's of anytype are great.

-Chris
3rd May 2009, 02:54 AM |#96  
OllieD's Avatar
Senior Member
Flag North Yorkshire
Thanks Meter: 4
 
More
Cool Wings Not Wing!
You Should Get To Know Your Devices A Little Better.
This Forum Is For The
"HTC Wings/HTC S730" WM6 Smartphone.
http://wiki.xda-developers.com/index...name=HTC_Wings
Not The
"HTC Herald/T-Mobile Wing" WM 5/6 PocketPC
http://wiki.xda-developers.com/index...ame=HTC_Herald
None Of The Roms Or SPL In This Forum Will Work On Your Devices.

You Should Be Looking Here For The T-Mobile Wing
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=348

Regards,

OllieD
29th May 2009, 02:29 AM |#97  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have been trying to update to WM6.1 and am having terrible problems.

I have a HTC s730.

I have followed the steps indicated to the letter.


- REMOVE SIM and SD CARDS !!
Yep done this
- connect usb cable
and this
- create a SPL backup by running spl-backup.bat from SPL-backup-kit (make sure you Wings is "application unlocked", run the attached SDA_ApplicationUnlock on PC)
run the app unlocker and created a backup
- copy sspl-0.91-wings.exe to your device and run it
done this
- after a few seconds "USB" appears on the display
- unplug and replug the usb cable
This is where I run into a problem, I perform all the steps as outlined in this post, but when I get to this point the device just sits there with the RGB screen and does not progress any further.
I guess this may be a problem on my end having not done something somewhere although I cant find any other info as to what I might have missed, anyone got any suggestions
9th July 2009, 11:00 AM |#98  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Works, great.

THANKS
5th September 2009, 11:22 AM |#99  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
will this stop the garanty on the device?
22nd October 2009, 02:46 PM |#100  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi you all,

I have the same problem as D0dgy... Please help! I don't understand
Last edited by madscience; 22nd October 2009 at 02:58 PM.
18th January 2010, 05:24 PM |#101  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
where to download imate jaq3 offical rom wm6.1 ...clubimate sucks it wont open on my device and when i open the site on my pc it takes me to a site where there is no stuff the whole web site is flash animated cant do any thing there can any one help me to download the offical wm6.1 rom for i mate jaq3 ....and how to install it ....paaaaaaaaleeeeeeeeeez

Read More
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes