5,594,386 Members 34,767 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Touch-IT v4.4 and 4.41 WWE P4350 (11.jan.08)

Tip us?
 
papamopps
Old
#21  
papamopps's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 48
Posts: 2,999
Join Date: Mar 2006
Location: Cologne
Quote:
Originally Posted by artvandelay View Post
Got this working on my Wing. What are the reg keys i need to edit for the keyboard? to make it the same as the wing?
as i know it is not only a reghack. ask ttran or duprade...


 
ivanmmj
Old
#22  
ivanmmj's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 33
Posts: 5,164
Join Date: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by artvandelay View Post
Got this working on my Wing. What are the reg keys i need to edit for the keyboard? to make it the same as the wing?
From what I know, the only way to fix it is to recook it with the correct keyboard driver.
God bless you!!!


Try my
JustStableV2 WM6.1 21051
JustHome - Alpha WM6.5
Ivan's Cooking Class
JustStableV2Micro - 73+mb free storage!
SuperJustKitchen - WM6.5 and WM6.1 kitchen for the Herald
JustKitchen.info - My Kitchen blog/site.

If you like my work and wish to donate, click

You don't have to donate to use my ROMs or my EBO kitchen, but any help is appreciated.
 
xafo
Old
(Last edited by xafo; 11th January 2008 at 06:15 PM.)
#23  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2007
Default Sorry if im off here

Is this for the HTC Touch ELF0100?
How can I rebuid or Restore my IMEI after i Put a bad rom in it it shows everything works fine but the emei is 000000000000000 what can i do to fix this?

If this is in another post please point me in the right direction and excuse me, Im new to this.

Happy New Year

Please help me guys
 
ivanmmj
Old
#24  
ivanmmj's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 33
Posts: 5,164
Join Date: Jan 2007
This is for the Herald, not the Elf. You must visit the Elf forum to get help with the Elf. I'm sorry I couldn't be of more assistance.
God bless you!!!


Try my
JustStableV2 WM6.1 21051
JustHome - Alpha WM6.5
Ivan's Cooking Class
JustStableV2Micro - 73+mb free storage!
SuperJustKitchen - WM6.5 and WM6.1 kitchen for the Herald
JustKitchen.info - My Kitchen blog/site.

If you like my work and wish to donate, click

You don't have to donate to use my ROMs or my EBO kitchen, but any help is appreciated.
 
rquinn19
Old
#25  
rquinn19's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 215
Posts: 1,219
Join Date: Feb 2007
Location: Phila
Quote:
Originally Posted by itje View Post
yes you can But remember, you need Hard-SPL
I know it's ok to flash to a wing but will there be any foreseeable keyboard issues?
 
xafo
Old
#26  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by ivanmmj View Post
This is for the Herald, not the Elf. You must visit the Elf forum to get help with the Elf. I'm sorry I couldn't be of more assistance.
Thanks ill look for the elf forum
 
Kelvino9
Old
#27  
Kelvino9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 58
Posts: 945
Join Date: Sep 2006
Location: NRW|DE

 
DONATE TO ME
Itje, did you removed 'Total Commander' from your ROM?
Google Nexus 4 (LG Mako / LG-E960)
Recovery: Team Win Recovery Project 2.7.0.0
Radio: 2.0.1700.98
SPL: MAKOZ30d
ROM: OmniROM
Kernel: Hells Doctor
 
duprade
Old
#28  
duprade's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 1,279
Join Date: Jun 2007
Location: Miami, Florida
Total Commander is under the SYSTEM menu.


David


T-Mobile Wing (HTC Herald)

ROM: HERALD.ASerg.WM6.1.WWE


AT&T FUZE (HTC Touch Pro)

ROM: |RAPH|6.5|ROM|WWE| ★ EnergyROM 3.0 'Phoenix'

AT&T TILT 2 (HTC Rhodium)
ROM: |R|6.5.3|WWE| ★ EnergyROM "Leo" 28014/21885'
 
papamopps
Old
#29  
papamopps's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 48
Posts: 2,999
Join Date: Mar 2006
Location: Cologne
Quote:
Originally Posted by GAMBIT999 View Post
Itje, did you removed 'Total Commander' from your ROM?
try to find it in programs - system or extra


 
Kelvino9
Old
(Last edited by Kelvino9; 11th January 2008 at 07:33 PM.)
#30  
Kelvino9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 58
Posts: 945
Join Date: Sep 2006
Location: NRW|DE

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by duprade View Post
Total Commander is under the SYSTEM menu.
Just wondered, because it was not mentioned in the features list.
Could you also tell me which version of TC itje is using, 2.5 Beta 3 or still Beta 2?
Thanks


Still on ITsBlack 4.0 and probably sticking to it......well, until tomorrow
Google Nexus 4 (LG Mako / LG-E960)
Recovery: Team Win Recovery Project 2.7.0.0
Radio: 2.0.1700.98
SPL: MAKOZ30d
ROM: OmniROM
Kernel: Hells Doctor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more

HTC Releases Dual Lens SDK for the HTC One M8 (2014)

One of the highlights of the HTC One M8is its new dual lens camera system. Termed … more