Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

Unhappy Polaris 3650 Fully DEAD after MTTY task 2a

OP h4ckt4rus

11th June 2010, 12:06 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Hey,
this is my first post, and i 've a bad experience to tell u

I execute the bad command task 2a on MTTY and i brick my poor polaris...
this is the output on mtty:
Quote:

Cmd>task 32

Cmd>task 28
Format start
Fill RSVD information for block 288 to 309
Storage start sector=0xD780, total sector=0xDB40
Storage start block=883, total block=877
Total Bad Block in CE: 1

Erase physical block from 1174 to 2032

si backup: Erase physical block from 2032 to 2048

Format end

Cmd>task 2A
Format ALL start
backup SPL OK
backup MISC configuration OK
SPL start start block=288, total block of CE=1760
ERASE block 878 FAIL !!!
Write 0xFF start page=0x4800, total page=0x1B800

SPL version and MFG TAG are same, skip it.
restore SPL OK
restore MISC configuratoin OK
restore MFG configuratoin OK
Format ALL end

Cmd>info

Cmd>info 8

--- 2K bytes sector version ---

DEVICE NAME=samsung_k9k2g08
DEVICE ID=0xAA
DEVICE MAKER ID=0xEC
PAGE SIZE=0x800
TOTAL PAGE SIZE=0x840
BLOCK COUNT=0x800
BLOCK PAGE=0x40

Checking block information

BLOCK 878 (0x36E) is bad block
OS NOT FOUND !!!


Cmd>task 8


and finally i found my phone dead, when i press the power button nothing happen i have always blank screen, i try with any possible solution, hard-reset (i can't put in bootloader mode), FrankenKaiser tool but my phone accept only command setboot and nothing else.... (always invalid command)
Is there any working method to unbrick?
Can htc service resolve my dreadful issue??

Thanks to everybody
2nd August 2010, 06:03 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Hi there,
i've the same problem, MTTY can't accept any command rather than the default security locked commands.
I believe it's not fully bricked as i can connect via the MotoQ drivers and issue some mtty command, but i've erased all SPL, OS and bootloader, so i wish to recover it using also your intelligence and skillsets.

Anyone can help me?

Thank you!

Jakk
2nd August 2010, 11:46 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Merseyside
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Read this post http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=438 to security unlock and repair your phone.
6th August 2010, 03:55 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
It doesn't work, since that executable doesn't work! I guess it is a fake.

Sent from my Liquid using XDA App
6th August 2010, 10:14 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Merseyside
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by jakketto

It doesn't work, since that executable doesn't work! I guess it is a fake.

Sent from my Liquid using XDA App

You guess wrong, it is not a executable you run it from a dos box read http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393337
it's just a patched version of FrankenKaiser.
12th August 2010, 01:26 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Hi,
I've run it from a DOS prompt, but the executable gave me an error regarding some .NET and other missing library....

Sent from my Liquid using XDA App
12th August 2010, 01:59 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Merseyside
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Id guess your missing .net framework without knowing the errors or os i dont know.Try posting more informative answers other than "it doesnt work" you might get more help.If you can connect with mtty it can probably be recovered,but it's harder to recover than to brick.
11th December 2010, 08:28 PM   |  #8  
ion_plugged's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
63 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
well hi....
my polaris is dead. managed to conect mtty wia motoq drivers and mtty. issued commands but canot dwl frankenkaiser and a polaris 200 spl
12th December 2010, 12:00 PM   |  #9  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 798
 
3,037 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ion_plugged

my polaris is dead. managed to conect mtty wia motoq drivers and mtty. issued commands but canot dwl frankenkaiser and a polaris 200 spl

I think FrankenKaiser by JockyW can not run on yours, because the existing version of the SPL in the package contrary to the SPL that you use ...! can you understand it, so you should be able to modify it. if you do not get any better you PM just JockyW on condition .......... you'd better ask him directly on what the requirements
12th December 2010, 12:45 PM   |  #10  
Senior Member
Flag Merseyside
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Just use jpeg001 patched version of frakenkaiserhttp://forum.xda-developers.com/show...393337&page=44If you need the spl http://forum.xda-developers.com/show...ht=originalspl

Subscribe to Thread

Tags
brick, mtty, p3650, polaris, task 2a
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes