Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,879 Members 43,537 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[22 FEB 2008 / FASTER] Pays ROM Lite & Full - WM6.1 v3.05 FINAL WWE with Big Storage

Tip us?
 
rokko_nick
Old
#521  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Jun 2007
Default question about state led

I have Pays rom on my tytn.
When i received sms or missed call, led remains green.
Before i used other roms and led changed colour..
How can i fix this (little) problem?
 
minaise
Old
#522  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2008
I have problem with copying contacts.
When I press and hold on contact and choose Copy Contact then error message appears:
"An unexpected error has occurred in this program."
What can be wrong? How to copy contacts?
 
atreidae
Old
(Last edited by atreidae; 8th August 2008 at 03:17 AM.)
#523  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 21
Join Date: Jun 2007
Default weird issues with ROM

Hey guys.
Im having some weird issues wilst running this rom, I previously used the DVH 6.1 rom and it ran fine, except no MMS
Ive just had 2 days of factory resetting and trying to install apps and eliminated pretty much every app.

once i start installing anything that i have used previously and found stable the system will lockup whilst installing the app (wait icon, no progress for ten mins, can still navigate other functions) or lock up opening the application (wait icon, complete lockup) or even lockup opening the default installed apps. (messaging, complette lockup)
reseeting the phone appears to factory reset the device, however browsing around the internal memory shows lots of corrupted filenames a 2 soft + reset fixes this, but i lose everything.

Does anyone have any idea what could be causing this?

Ive factory reset about 20 times in the last 24 hours (and i have about a million different PIM backups)
(yes, ive tried building with no backups being restored.. no difference)
 
zocster
Old
#524  
zocster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 2,326
Join Date: Apr 2008
Location: Christchurch
Quote:
Originally Posted by atreidae View Post
Hey guys.
Im having some weird issues wilst running this rom, I previously used the DVH 6.1 rom and it ran fine, except no MMS
Ive just had 2 days of factory resetting and trying to install apps and eliminated pretty much every app.

once i start installing anything that i have used previously and found stable the system will lockup whilst installing the app (wait icon, no progress for ten mins, can still navigate other functions) or lock up opening the application (wait icon, complete lockup) or even lockup opening the default installed apps. (messaging, complette lockup)

Does anyone have any idea what could be causing this?
As great a chef as pays is, he seems to be less active these days, not sure how he got on with the free hermes offer, but yeah, looks like he may still be cooking, and this is 'old' technology compared to what's available out there now. You might want to try one of the newer builds from other chefs, until Pays is back with a vengeance I am sure it won't be far away.
 
atreidae
Old
#525  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 21
Join Date: Jun 2007
Care to advise a decent 6.1 rom?
 
zocster
Old
#526  
zocster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 2,326
Join Date: Apr 2008
Location: Christchurch
Quote:
Originally Posted by atreidae View Post
Care to advise a decent 6.1 rom?
Please try what's on here .... what's good for me may not be good for you
 
farres
Old
#527  
farres's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 354
Join Date: Nov 2007
Location: ɥ ʇ ɹ ɐ ɜ
Quote:
Originally Posted by atreidae View Post
Care to advise a decent 6.1 rom?
ok Zocster, it's time to refer to your signature
 
forumka
Old
#528  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Aug 2008
Default version for Artemis

hi all,

is there possibility to get this great rom for Artemis (or Vodafone VPA III).

I have installed the version for my VPA III and want to have for my new device Artemis (or T-Mobile MDA Compact III).

thanks
 
thvoss
Old
#529  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 81
Join Date: Aug 2007
This one won´t work for the Artemis. For that device there is an own thread at the devs
 
grindin
Old
#530  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2008
contacts doesn't work. how can i fix this?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Get Better Debug Data with Crash Report SDK

Developing an application is a hard and often times ungratifying task. It also requires quite a … more

Navigate to Your Favorite Places with LocationDetector

If you’re enjoying an active way of life, you probablytravel a lot, go fishing, … more

LifeStats Automatic Journal Keeps Tabs of Your Day

Most of us live very active lives. This is after all why we’re fans of mobile … more

Android App Review: Hide Your Files with Androignito – XDA Developer TV

Stop right now, look at your phone, and see how many pictures, … more