FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[UPDATED 10-06-08] Radio Thread!!

188 posts
Thanks Meter: 1
 
By disflipissofresh, Senior Member on 3rd October 2008, 06:51 AM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
Here is some radio for tmobile wing help from danmitpud and iPhone iWing

nice job. keep it up

more to come hopefully...
Attached Files
File Type: zip 02.94.90.zip - [Click for QR Code] (1.57 MB, 126 views)
File Type: zip 02.97.90.zip - [Click for QR Code] (1.57 MB, 119 views)
File Type: zip 03.12.90.zip - [Click for QR Code] (1.58 MB, 135 views)
File Type: zip 03.18.90.zip - [Click for QR Code] (1.58 MB, 351 views)
File Type: zip 03.21.90.zip - [Click for QR Code] (1.58 MB, 1035 views)
File Type: zip 03.07.90.zip - [Click for QR Code] (1.57 MB, 437 views)
Last edited by disflipissofresh; 8th October 2008 at 02:45 AM.
 
 
3rd October 2008, 06:57 AM |#2  
iPhone iWing's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i think its a good idea dis.. i think it should include how to change and get dif radios.. ill help as much as i can.. only using 3.12 now.. came with OPT v.7 by ttran...
3rd October 2008, 08:28 AM |#3  
a454nova's Avatar
Recognized Developer
Flag Aurora, CO
Thanks Meter: 361
 
More
3G
Is it possible to update the Radio on the Wing for 3G?
3rd October 2008, 08:37 AM |#4  
OP Senior Member
Seatac
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by a454nova

Is it possible to update the Radio on the Wing for 3G?

Tmobile Wing doesn't support 3g network.
3rd October 2008, 03:27 PM |#5  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by disflipissofresh

Tmobile Wing doesn't support 3g network.

Yes they do, it just isn't everywhere yet.
3rd October 2008, 03:36 PM |#6  
kidnamedAlbert's Avatar
Retired Moderator
Flag Photoshop CS3
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by GiRaK

Yes they do, it just isn't everywhere yet.

no, it doesnt have the hardware for it...
3rd October 2008, 03:45 PM |#7  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by kidnamedAlbert

no, it doesnt have the hardware for it...

mb i read it as tmobile didn't support 3g not the wing.

Yes the wing doesn't support 3g
3rd October 2008, 03:46 PM |#8  
Senior Member
Flag Washington DC
Thanks Meter: 2
 
More
Thats the only downfall of using a wing on at&t

I was using 03.08.09 and i had 0 problems with this radio its great. Recently though callers would experience a buzzing sound on their end, so i updated to the latest radio but the problem is still there.

Note with the new radio i notice maybe a 15% increase in signal strength
3rd October 2008, 05:10 PM |#9  
OP Senior Member
Seatac
Thanks Meter: 1
 
More
The purpose for this thread is to have the list of the Tmobile Wing's radio. If somebody can post it here then it would be very helpful to others.
3rd October 2008, 05:12 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by disflipissofresh

The purpose for this thread is to have the list of the Tmobile Wing's radio. If somebody can post it here then it would be very helpful to others.

well you started the thread... so use the search function to gather up all the radio .cabs and help others out by listing them all here... thanks...
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes