Post Reply

spl-1.93.0000

11th February 2008, 09:14 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Hi

Been searching through posts but couldn't find anything relating to the following hence this topic...I been trying to flash wm6.1 to this device...i had dutty's rtm 4 installed, but decided to upgrade to 6.1, however when i follow the flashing procedure (copy JumpSPL1.56-KAIS.exe to device n run it) it either gets stuck, and gives me a 262 error code then i get the tri-colour boot screen and only flashing to RUU_Kaiser_HK_WWE_1.82.721.1_radio_sign_22.51.88.1 3_1.27.15.32R2_Ship.exe gets the phone working again...otherwise im stuck with a tri-colour screen...when i do get stuck...i get the following on the tri-colour screen kais130
spl-1.93.0000
cpld-8

thanks
Z
11th February 2008, 09:40 PM   |  #2  
thimiost's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
263 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
so i am not the only one
to give you a little compensation you can put a new rom by using the sd
method
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336158
but please someone help
the answer isn't anywhere here cause i searched a lot
so i read wikis threads but no answer
also i can't change radios like that
11th February 2008, 09:41 PM   |  #3  
GSLEON3's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag NSA Black Site Whiskey Tango Foxtrot One Niner
Thanks Meter: 1,323
 
2,453 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Donate to Me
More
Why would you jump_spl, Unless it was to solve the Hardspl issue?

Hard_Spl is the semi-permanent spl you need for flashing roms.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes