5,603,981 Members 43,704 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

htc p3300 dead and no power

Tip us?
 
johanis1982
Old
(Last edited by johanis1982; 29th December 2009 at 08:36 AM.)
#21  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 82
Join Date: Dec 2009
Default arte 100(P3300)

wow!! with _HTC_P3300_HTC_P3300_NLD_3.13.404.1_4.1.13.44_02.9 4.90_Ship_R ,
Bat is death now,is imposibile any conection ,is dont work with activesync,do not can format rom,any solution?now have screen tricolor,ipl3.13.0001,spl3.13.0000.Help please....yor find'mee to ym.johanis1982
is locked in boot(modmode)i'tenck
 
tnw513
Old
#22  
tnw513's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 191
Join Date: Jun 2009
Location: Bari
Quote:
Originally Posted by johanis1982 View Post
wow!! with _HTC_P3300_HTC_P3300_NLD_3[2].13.404.1_4.1.13.44_02.94.90_Ship_R ,
Bat is death now,is imposibile any conection ,is dont work with activesync,do not can format rom,any solution?now have screen tricolor,ipl3.13.0001,spl3.13.0000.Help please....yor find'mee to ym.johanis1982
is locked in boot(modmode)i'tenck
Hi,
can you try with SD flashing?

Bye,
Silvio
 
johanis1982
Old
#23  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 82
Join Date: Dec 2009
Default dont work

Quote:
Originally Posted by tnw513 View Post
Hi,
can you try with SD flashing?

Bye,
Silvio
i'm tryet,donot have space into the fone,(invalid file size)is need format bat is locked in boot.sorry for my english
 
tnw513
Old
#24  
tnw513's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 191
Join Date: Jun 2009
Location: Bari
Quote:
Originally Posted by johanis1982 View Post
i'm tryet,donot have space into the fone,(invalid file size)is need format bat is locked in boot.sorry for my english
I didn't understand, sorry... can you repeat please?

Bye,
Silvio
 
johanis1982
Old
#25  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 82
Join Date: Dec 2009
:
Quote:
Originally Posted by tnw513 View Post
I didn't understand, sorry... can you repeat please?

Bye,
Silvio
is ok,you cn helpmee with one linck,how to find wm6 compatibile with my rom 3.13.404.1 NLD.please,and tankyou for yor reply
 
tnw513
Old
(Last edited by tnw513; 29th December 2009 at 02:09 PM.)
#26  
tnw513's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 191
Join Date: Jun 2009
Location: Bari
Quote:
Originally Posted by johanis1982 View Post
:
is ok,you cn helpmee with one linck,how to find wm6 compatibile with my rom 3.13.404.1 NLD.please,and tankyou for yor reply
Any ROM for the p3300 are compatible with your phone...you can try with one's of this: link

Those ROMs work fine!
You have a HTC P3300, true?

bye,
Silvio

EDIT: The link at the ROM doesn't work, I'm sorry, but I've only Italian ROM...If you wont the Italian I can upload it
 
johanis1982
Old
(Last edited by johanis1982; 30th December 2009 at 07:21 AM.)
#27  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 82
Join Date: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by tnw513 View Post
Any ROM for the p3300 are compatible with your phone...you can try with one's of this: link

Those ROMs work fine!
You have a HTC P3300, true?

bye,
Silvio

EDIT: The link at the ROM doesn't work, I'm sorry, but I've only Italian ROM...If you wont the Italian I can upload it
Ciao Silvio,mein device is locked,i'need original windows compatibile with this rom,nl:confused
the linck with rom for p3300 is invalid(ratpidshare:ilegal content,...)
 
tnw513
Old
#28  
tnw513's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 191
Join Date: Jun 2009
Location: Bari
Hi,
this link works fine is the original wm6 rom...English: link

It was supported by your phone

Bye,
Silvio
 
johanis1982
Old
#29  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 82
Join Date: Dec 2009
Default Happy New Year for you all

Happy New Year! ...my frend!!
 
tnw513
Old
#30  
tnw513's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 191
Join Date: Jun 2009
Location: Bari
Quote:
Originally Posted by johanis1982 View Post
Happy New Year! ...my frend!!

Happy new year to you, too.
You have solved?

Bye,
Silvio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...