Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

htc p3300 dead and no power

OP oman_jeep

26th December 2009, 11:48 AM   |  #21  
Member
Thanks Meter: 0
 
82 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
arte 100(P3300)
wow!! with _HTC_P3300_HTC_P3300_NLD_3.13.404.1_4.1.13.44_02.9 4.90_Ship_R ,
Bat is death now,is imposibile any conection ,is dont work with activesync,do not can format rom,any solution?now have screen tricolor,ipl3.13.0001,spl3.13.0000.Help please....yor find'mee to ym.johanis1982
is locked in boot(modmode)i'tenck
Last edited by johanis1982; 29th December 2009 at 09:36 AM.
28th December 2009, 12:37 PM   |  #22  
tnw513's Avatar
Senior Member
Flag Bari
Thanks Meter: 25
 
192 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by johanis1982

wow!! with _HTC_P3300_HTC_P3300_NLD_3[2].13.404.1_4.1.13.44_02.94.90_Ship_R ,
Bat is death now,is imposibile any conection ,is dont work with activesync,do not can format rom,any solution?now have screen tricolor,ipl3.13.0001,spl3.13.0000.Help please....yor find'mee to ym.johanis1982
is locked in boot(modmode)i'tenck

Hi,
can you try with SD flashing?

Bye,
Silvio
28th December 2009, 05:16 PM   |  #23  
Member
Thanks Meter: 0
 
82 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
dont work
Quote:
Originally Posted by tnw513

Hi,
can you try with SD flashing?

Bye,
Silvio

i'm tryet,donot have space into the fone,(invalid file size)is need format bat is locked in boot.sorry for my english
28th December 2009, 11:29 PM   |  #24  
tnw513's Avatar
Senior Member
Flag Bari
Thanks Meter: 25
 
192 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by johanis1982

i'm tryet,donot have space into the fone,(invalid file size)is need format bat is locked in boot.sorry for my english

I didn't understand, sorry... can you repeat please?

Bye,
Silvio
29th December 2009, 09:30 AM   |  #25  
Member
Thanks Meter: 0
 
82 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
:
Quote:
Originally Posted by tnw513

I didn't understand, sorry... can you repeat please?

Bye,
Silvio

is ok,you cn helpmee with one linck,how to find wm6 compatibile with my rom 3.13.404.1 NLD.please,and tankyou for yor reply
29th December 2009, 03:00 PM   |  #26  
tnw513's Avatar
Senior Member
Flag Bari
Thanks Meter: 25
 
192 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by johanis1982

:
is ok,you cn helpmee with one linck,how to find wm6 compatibile with my rom 3.13.404.1 NLD.please,and tankyou for yor reply

Any ROM for the p3300 are compatible with your phone...you can try with one's of this: link

Those ROMs work fine!
You have a HTC P3300, true?

bye,
Silvio

EDIT: The link at the ROM doesn't work, I'm sorry, but I've only Italian ROM...If you wont the Italian I can upload it
Last edited by tnw513; 29th December 2009 at 03:09 PM.
30th December 2009, 07:56 AM   |  #27  
Member
Thanks Meter: 0
 
82 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Question
Quote:
Originally Posted by tnw513

Any ROM for the p3300 are compatible with your phone...you can try with one's of this: link

Those ROMs work fine!
You have a HTC P3300, true?

bye,
Silvio

EDIT: The link at the ROM doesn't work, I'm sorry, but I've only Italian ROM...If you wont the Italian I can upload it

Ciao Silvio,mein device is locked,i'need original windows compatibile with this rom,nl:confused
the linck with rom for p3300 is invalid(ratpidshare:ilegal content,...)
Last edited by johanis1982; 30th December 2009 at 08:21 AM.
30th December 2009, 05:19 PM   |  #28  
tnw513's Avatar
Senior Member
Flag Bari
Thanks Meter: 25
 
192 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Hi,
this link works fine is the original wm6 rom...English: link

It was supported by your phone

Bye,
Silvio
31st December 2009, 03:52 PM   |  #29  
Member
Thanks Meter: 0
 
82 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Happy New Year for you all
Happy New Year! ...my frend!!
31st December 2009, 03:58 PM   |  #30  
tnw513's Avatar
Senior Member
Flag Bari
Thanks Meter: 25
 
192 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by johanis1982

Happy New Year! ...my frend!!


Happy new year to you, too.
You have solved?

Bye,
Silvio

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes