FORUMS

PIE hangs after cache redirect to storage card

1,972 posts
Thanks Meter: 2
 
By tyguy, Senior Member on 3rd April 2008, 12:17 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anybody else had the same problem?
I relocated my cache dirs to the storage card using IE cache in SC.cab
Problem started after I switched true type fonts OFF for PIE (in Kaiser Tweaks)
I tried to disable the storage card energy saving mode (in Kaiser Tweaks) but it didn't help. My homepage (google) starts to load but hangs after 3 to 4 kb. Only way out is HARD RESET.
 
 
3rd April 2008, 12:30 AM |#2  
mchapman007's Avatar
Senior Member
Flag Salt Lake City
Thanks Meter: 10
 
More
You need to move the Cache back to the phone storage. I had the same problem with my Tilt but for some reason it didn't effect the 8525.
3rd April 2008, 12:57 AM |#3  
tyguy's Avatar
OP Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 2
 
More
F-Word... BUT it worked immediately AFTER I moved the flash over and soft reset the unit to check... bummer ##$^@@#$
Is there a an undo cab as well or do I have to remember the HKCU settings??? (partial - LOL).
3rd April 2008, 02:17 AM |#4  
mchapman007's Avatar
Senior Member
Flag Salt Lake City
Thanks Meter: 10
 
More
This is what I use to move the cache around; http://www.dinarsoft.com/memmaid/

3rd tab, drop down arrow to application cache and move from there...
3rd April 2008, 04:55 AM |#5  
tyguy's Avatar
OP Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 2
 
More
Wow I'm back to 10 Meg. and the speed is just incredible after getting rid of all junk and dirty apps which didn't uninstall correctly. Guess I'll play a couple of days with it and it could be the 2nd app I buy after the SPB mobile shell and time bundle.
Thx mate.
*typed on tilt with feet on the couch *
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes