Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,404 Members 39,269 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Sirius For Wing

Tip us?
 
ilikepu
Old
(Last edited by ilikepu; 14th April 2008 at 04:55 PM.)
#1  
ilikepu's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 313
Join Date: Feb 2008
Location: hollywood Fl.
Default Sirius For Wing

Hey How Is Everybody Doing,
I Am Currently Testing Out A Program For A Sirius Player On The Phone. Ill Provide A Link To Download It Later When I Get Outta Work (around 9pm Est). I KNOW A LOT OF PPL ARE INTERESTED IN THIS PROGRAM
IM LIKE HANS SOLO BUT STROKING MY OWN WOOKIEE
 
duprade
Old
#2  
duprade's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 1,279
Join Date: Jun 2007
Location: Miami, Florida
Looking forward to it.


David


T-Mobile Wing (HTC Herald)

ROM: HERALD.ASerg.WM6.1.WWE


AT&T FUZE (HTC Touch Pro)

ROM: |RAPH|6.5|ROM|WWE| ★ EnergyROM 3.0 'Phoenix'

AT&T TILT 2 (HTC Rhodium)
ROM: |R|6.5.3|WWE| ★ EnergyROM "Leo" 28014/21885'
 
ilikepu
Old
(Last edited by ilikepu; 15th April 2008 at 06:53 AM.)
#3  
ilikepu's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 313
Join Date: Feb 2008
Location: hollywood Fl.
ok here guys i finally got it up its the cab file for the installation

havent tried tcpmp as yet maybe later

basically make sure you go into settings and put your user id in so you can get it to work any questions ill be able to answer from 9-1pm

SiriusWM5.CAB

feel free to add an xm radio player if you can find it only thing is that i dont have a subscription

later guys
IM LIKE HANS SOLO BUT STROKING MY OWN WOOKIEE
 
reggielacey
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2008
Default sirius

thanks a lot for the cab file for the siruis radio but when I try 2 connect 2 a station it says connection failed what should I do 2 get a connection or am I doin anything wrong
 
ilikepu
Old
#5  
ilikepu's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 313
Join Date: Feb 2008
Location: hollywood Fl.
Quote:
Originally Posted by reggielacey View Post
thanks a lot for the cab file for the siruis radio but when I try 2 connect 2 a station it says connection failed what should I do 2 get a connection or am I doin anything wrong

DID YOU GO INTO SETTING AND PUT YOUR LOGIN INFO FOR SIRIUS
ALSO DO YOU HAVE AN INTERNET CONNECTION (T-MOBILE OR WIFI)
(DONT MIND THE CAPS IM AT WORK)
IM LIKE HANS SOLO BUT STROKING MY OWN WOOKIEE
 
Flandrel
Old
#6  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 45
Join Date: Apr 2008
Confirmed working on Tmobile Wing with factory stock rom with wm6 professional.

I did not choose tcpmp. I just started it and works fine in windows media player with my Sirius login.

Flandrel
 
ilikepu
Old
#7  
ilikepu's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 313
Join Date: Feb 2008
Location: hollywood Fl.
Quote:
Originally Posted by Flandrel View Post
Confirmed working on Tmobile Wing with factory stock rom with wm6 professional.

I did not choose tcpmp. I just started it and works fine in windows media player with my Sirius login.

Flandrel
thank ok
i got it to work ot biggie and touch it 7.0
IM LIKE HANS SOLO BUT STROKING MY OWN WOOKIEE
 
cooldeveloper
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Dec 2007
Location: Silver Spring, MD
Actually, I know the developer for SiriusWM5... And I have a T-Mobile Wing as well (although I'm still trying to find the official rom for WM6 to restore the GPRS settings.) (Also, I'm working with him on another Sirius/XM related project)

SiriusWM5 will work with Windows Media Player but on T-Mobile I have only gotten it to work with 32Kbps. If you try 129Kbps (the premium stuff), you'll get constant shutoffs. I've since switched it to TCPMP to stop the shutoffs and I've been listening ever since.
 
ilikepu
Old
#9  
ilikepu's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 313
Join Date: Feb 2008
Location: hollywood Fl.
Quote:
Originally Posted by cooldeveloper View Post
Actually, I know the developer for SiriusWM5... And I have a T-Mobile Wing as well (although I'm still trying to find the official rom for WM6 to restore the GPRS settings.) (Also, I'm working with him on another Sirius/XM related project)

SiriusWM5 will work with Windows Media Player but on T-Mobile I have only gotten it to work with 32Kbps. If you try 129Kbps (the premium stuff), you'll get constant shutoffs. I've since switched it to TCPMP to stop the shutoffs and I've been listening ever since.
WOW NICE TO HAER THAT
IT WORKS PERFECTLY IN WMP IT BUFFERS CONSTANTLY BUT THAT DUE TO THE JAMMERS NEAR MY JOB O WELL WHEN I PLAY IT EVERYWHERE ELSE IT STREAMS PERFECTLYY SO IM GONNA GET TCPMP LATER AND TRY IT
IM LIKE HANS SOLO BUT STROKING MY OWN WOOKIEE
 
robpet2
Old
#10  
robpet2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 77
Posts: 2,747
Join Date: Sep 2006
Location: Virginia
Damn Too Bad I Dont Have A Subscription To Sirius Radio
Samsung Galaxy S 3 - Verizon Pebble Blue 32GB
Aokp JB Build 3
PARANOIDANDROID 2.13 rom
* CleanRom 2.5 * - CURRENT
SynergyROM VZW S3 v1.7 (Bounce back rom )

HTC EVO 4G VIEW TABLET - ROOTED - for sale

gtalk/fring: kaysesoze
Follow Me on Twitter
GOOGLE+
Donate

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Google Glass XE20.1 Update Brings Improved Contacts, Head Nudge, New Cards and Commands

Ever since Google unveiled Android Wear earlier this … more

Remote Control Your Android Device with Monitordroid

The Android OS showsgreat potential in many areas. One of most interesting things that … more

Intel Partners with Unity to Support Android on Intel-Based Devices

Intel, largely known for their long-standing reputation as the king of … more

Device Review: Samsung Gear Live

Recently, Google announced Android Wear to the world. Android Wear is the Android-based initiative from … more