FORUMS

Floating Apps with Rovers – XDA App Review

There are a lot of great launchers to help customize your phone. Some Launchers allow … more

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Sirius For Wing

313 posts
Thanks Meter: 2
 
By ilikepu, Senior Member on 14th April 2008, 04:41 PM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
Hey How Is Everybody Doing,
I Am Currently Testing Out A Program For A Sirius Player On The Phone. Ill Provide A Link To Download It Later When I Get Outta Work (around 9pm Est). I KNOW A LOT OF PPL ARE INTERESTED IN THIS PROGRAM
Last edited by ilikepu; 14th April 2008 at 04:55 PM.
 
 
14th April 2008, 05:38 PM |#2  
duprade's Avatar
Senior Member
Flag Miami, Florida
Thanks Meter: 3
 
More
Looking forward to it.
15th April 2008, 06:42 AM |#3  
ilikepu's Avatar
OP Senior Member
Flag hollywood Fl.
Thanks Meter: 2
 
More
ok here guys i finally got it up its the cab file for the installation

havent tried tcpmp as yet maybe later

basically make sure you go into settings and put your user id in so you can get it to work any questions ill be able to answer from 9-1pm

SiriusWM5.CAB

feel free to add an xm radio player if you can find it only thing is that i dont have a subscription

later guys
Last edited by ilikepu; 15th April 2008 at 06:53 AM.
15th April 2008, 11:33 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
sirius
thanks a lot for the cab file for the siruis radio but when I try 2 connect 2 a station it says connection failed what should I do 2 get a connection or am I doin anything wrong
15th April 2008, 02:49 PM |#5  
ilikepu's Avatar
OP Senior Member
Flag hollywood Fl.
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by reggielacey

thanks a lot for the cab file for the siruis radio but when I try 2 connect 2 a station it says connection failed what should I do 2 get a connection or am I doin anything wrong


DID YOU GO INTO SETTING AND PUT YOUR LOGIN INFO FOR SIRIUS
ALSO DO YOU HAVE AN INTERNET CONNECTION (T-MOBILE OR WIFI)
(DONT MIND THE CAPS IM AT WORK)
16th April 2008, 01:29 AM |#6  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Confirmed working on Tmobile Wing with factory stock rom with wm6 professional.

I did not choose tcpmp. I just started it and works fine in windows media player with my Sirius login.

Flandrel
16th April 2008, 02:14 PM |#7  
ilikepu's Avatar
OP Senior Member
Flag hollywood Fl.
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Flandrel

Confirmed working on Tmobile Wing with factory stock rom with wm6 professional.

I did not choose tcpmp. I just started it and works fine in windows media player with my Sirius login.

Flandrel

thank ok
i got it to work ot biggie and touch it 7.0
16th April 2008, 05:15 PM |#8  
Junior Member
Flag Silver Spring, MD
Thanks Meter: 0
 
More
Actually, I know the developer for SiriusWM5... And I have a T-Mobile Wing as well (although I'm still trying to find the official rom for WM6 to restore the GPRS settings.) (Also, I'm working with him on another Sirius/XM related project)

SiriusWM5 will work with Windows Media Player but on T-Mobile I have only gotten it to work with 32Kbps. If you try 129Kbps (the premium stuff), you'll get constant shutoffs. I've since switched it to TCPMP to stop the shutoffs and I've been listening ever since.
16th April 2008, 05:48 PM |#9  
ilikepu's Avatar
OP Senior Member
Flag hollywood Fl.
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by cooldeveloper

Actually, I know the developer for SiriusWM5... And I have a T-Mobile Wing as well (although I'm still trying to find the official rom for WM6 to restore the GPRS settings.) (Also, I'm working with him on another Sirius/XM related project)

SiriusWM5 will work with Windows Media Player but on T-Mobile I have only gotten it to work with 32Kbps. If you try 129Kbps (the premium stuff), you'll get constant shutoffs. I've since switched it to TCPMP to stop the shutoffs and I've been listening ever since.

WOW NICE TO HAER THAT
IT WORKS PERFECTLY IN WMP IT BUFFERS CONSTANTLY BUT THAT DUE TO THE JAMMERS NEAR MY JOB O WELL WHEN I PLAY IT EVERYWHERE ELSE IT STREAMS PERFECTLYY SO IM GONNA GET TCPMP LATER AND TRY IT
17th April 2008, 10:10 PM |#10  
robpet2's Avatar
Senior Member
Flag Virginia
Thanks Meter: 77
 
More
Damn Too Bad I Dont Have A Subscription To Sirius Radio
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes