Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more

Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more

Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more
Post Reply

Cannot update Radio from Hell 1.65.17.10 : [SOLVED] with FrankenKaiser

OP jockyw2001

20th May 2008, 06:31 AM   |  #121  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 0
 
312 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
Whoa... Got it.
Very scary 20 minutes ...

While the steps describe what action to perform, it doesn't give much information as what the device will do once you've typed the command.

For mine, at some stage i had no indication if the device was on, or off or connected properly. All you get is a blank, black screen

I continued to follow the instructions until the end and then flashed the original Kaiser ROM (the original one).

And it worked.

IMO, instructions should be appended to describe how the device will respond after a command (either screen turns off etc...).
Also, before the starting FrankenKaiser the 2nd time, make sure mtty is closed first.

It was scary as not only you can't tell if the device is on or off, plus you can't see if you've typed the command properly.

As promised, my $50 is on the way.

I hope others will keep their word and donate as promised.

Congratulations, good work !
20th May 2008, 06:33 AM   |  #122  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 0
 
312 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
Quote:
Originally Posted by austinsnyc

can you say what you did different to make it work the last time? How long did you hold the send button for? HAS ANYONE WITH VISTA GOTTEN IT TO WORK? I am about to reload XP just to try and have a phone again cuz its damn bricked now!

At no stage did I have to press the send button...
I don't see this in the instruction either, so why are you asking this question?
20th May 2008, 06:37 AM   |  #123  
shogunmark's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 201
 
3,429 posts
Join Date:Joined: May 2006
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by jyavenard

At no stage did I have to press the send button...
I don't see this in the instruction either, so why are you asking this question?

they are referring to http://forum.xda-developers.com/show...4&postcount=44
20th May 2008, 07:09 AM   |  #124  
conwick3's Avatar
Member
Flag Johannesburg
Thanks Meter: 1
 
67 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
I'm stuck, no surprises there... Get to step 11 cego boot ce manually... done...

but still no sign of the tri colour boot screen I think I killed my HTC...
20th May 2008, 07:10 AM   |  #125  
conwick3's Avatar
Member
Flag Johannesburg
Thanks Meter: 1
 
67 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Quote:
Originally Posted by shogunmark

they are referring to http://forum.xda-developers.com/show...4&postcount=44

send button???!! green phone?? excuse my ignorance but which is the send button?
20th May 2008, 07:13 AM   |  #126  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 0
 
312 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
Quote:
Originally Posted by conwick3

send button???!! green phone?? excuse my ignorance but which is the send button?

it's the Green button (dial)

Frankly, based on the questions you've asked so far. I reckon you should stick with 1.65.17.10 or you're going to brick your phone.

You couldn't even type a command in a command prompt for god's sake!
20th May 2008, 07:15 AM   |  #127  
shogunmark's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 201
 
3,429 posts
Join Date:Joined: May 2006
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by conwick3

send button???!! green phone?? excuse my ignorance but which is the send button?

yes
then open mtty connect to your port enter dload and close mtty.
DO NOT PULL THE CABLE
now run the dos command and wait till it finishes
DO NOT PULL THE CABLE
open mtty do the setboot then cego
follow the rest of the instructions as normal!
Last edited by shogunmark; 20th May 2008 at 07:20 AM.
20th May 2008, 07:18 AM   |  #128  
shogunmark's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 201
 
3,429 posts
Join Date:Joined: May 2006
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by jyavenard

it's the Green button (dial)

Frankly, based on the questions you've asked so far. I reckon you should stick with 1.65.17.10 or you're going to brick your phone.

You couldn't even type a command in a command prompt for god's sake!

relax man, its a scary process for some people, i would rather have someone ask a stupid question for reassurance than go around saying xda bricked their phone... hell i was even nervous, im just glad i had a test phone.
20th May 2008, 07:25 AM   |  #129  
Carlis's Avatar
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 7
 
396 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
More
Excellent work .
Have to thank you even if I am already security unlocked. thanks to Ur tool

U did make many people happy here for sure.

Best regards...
Last edited by Carlis; 20th May 2008 at 09:03 AM.
20th May 2008, 07:32 AM   |  #130  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 0
 
312 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
Quote:
Originally Posted by shogunmark

r hell i was even nervous, im just glad i had a test phone.

So was I...
But when he asks questions like why he gets "'xxx' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file."

it makes me feel that he shouldn't attempt the hack.

It's a rather complex one, plus everything you do is like typing in total darkness

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes