Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,784,877 Members 51,276 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cannot update Radio from Hell 1.65.17.10 : [SOLVED] with FrankenKaiser

Tip us?
 
kjb86
Old
#11  
kjb86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 219
Join Date: Jan 2008
well done!

seems like this is the ultimate tool for the Kaiser!
 
Asem21
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: May 2007
Thumbs up Good job

Many thanks, now i have radio 1.65.14.06
 
Mare of Earth
Old
#13  
Mare of Earth's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Aug 2007
You are a genius!!!
I was really worried about all of the mtty commands, but your instructions were clearly written and easy to follow.
Thank you!

.....


NO MORE RADIO FROM HELL!!!!!!! WHOOOHOOOOO!!!!!!!!
 
dwsco
Old
#14  
dwsco's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 149
Join Date: Jul 2006
Location: Kamloops, BC
Default Just to be absolutely sure...

You say 'Only works on Kaiser devices'. Might be a stupid question but having been burned once I make sure before I do anything now.

This WILL work on a Tilt right? Not just a Kaiser?
HTC Sensation 4G - ViperS
Acer Iconia A100 - KebbersROM

been there, done that;
HTC Blue Angel
HTC Universal
HTC Tilt - Fat Free Froyo 2.2.1
TMO G2 - R.I.P.

If in doubt... read and search, search and read...
 
thomassster
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 353
Join Date: Jun 2006
Location: San Jose
now I got a windows problem. When trying to manually install these drivers, windows find some random newer drivers on my system that possibly might not be the same drivers as the MotoQ. I think I gotta uninstall these drivers and choose the motoQ drivers. How do I do this?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ss.JPG
Views:	143
Size:	44.6 KB
ID:	86802  
AT&t Fuze
AT&T test rom
 
NetrunnerAT
Old
#16  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 1,334
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna
Quote:
Originally Posted by dwsco View Post
You say 'Only works on Kaiser devices'. Might be a stupid question but having been burned once I make sure before I do anything now.

This WILL work on a Tilt right? Not just a Kaiser?
Please read the Wiki ... Kaiser is a Tilt!!!

If you dont know this ... do not use this tool!
 
shogunmark
Old
#17  
shogunmark's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 201
Posts: 3,429
Join Date: May 2006

 
DONATE TO ME
i get to the CEGO step, and my screen is not coming back on.. i followed instructions.. i had 1.1.JockyW spl on my device prior to flashing..

Code:
 
C:\FrankenKaiser-V1[1].9517>FrankenKaiser-V1.9517.exe /dev/com5 SPL1.56-KAIS-unbricker.nb
 
=== FrankenKaiser Unbricker for HTC Kaiser (c)2008 by jockyw2001
=== Jailbreaker for the 'Radio from Hell 1.65.17.10'
=== Donations happily accepted, paypal to jocky_wilson@hotmail.com
=== ATTENTION: only use this particular version with Kaiser:
===            radio version R1.65.17.10 - oemsbl HTC_BOOT V1.9517
SPL file read
Just be patient while I'm working ...
7e 02 6a d3 7e
Replug USB cable now!
 
Connect with MTTY and follow instructions !!!
Code:
 
C:\FrankenKaiser-V1[1].9517>FrankenKaiser-V1.9517.exe /dev/com5 SPL1.56-KAIS-unbricker.nb
 
=== FrankenKaiser Unbricker for HTC Kaiser (c)2008 by jockyw2001
=== Jailbreaker for the 'Radio from Hell 1.65.17.10'
=== Donations happily accepted, paypal to jocky_wilson@hotmail.com
=== ATTENTION: only use this particular version with Kaiser:
===            radio version R1.65.17.10 - oemsbl HTC_BOOT V1.9517
SPL file read
Just be patient while I'm working ...
 
Replug USB cable now!
 
Connect with MTTY and follow instructions !!!
Code:
 
echo_on
ECHO ON MODE
setboot 0
ARM9BootMode:0
cego
Boot CE manually...
Done.
i can also still communicate via mtty
 

Quote:
Originally Posted by y2kalpha
What is "power cycling"? How do you do it.
Thanks again
Will gladly accept Bitcoin donations!
1DDvVKyygGi6nixdgVnpPdy4vywNXncZEF
 
dwsco
Old
#18  
dwsco's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 149
Join Date: Jul 2006
Location: Kamloops, BC
Quote:
Originally Posted by NetrunnerAT View Post
Please read the Wiki ... Kaiser is a Tilt!!!

If you dont know this ... do not use this tool!
As I said in my original post. I know a kaiser is a Tilt and visa versa... but I also know that doing something like this process is very device specific. I have read the Wiki and everything else and if you check up on any of my other posts you will know I'm not the kind of person that asks inane or pointless questions. If the devices were IDENTICAL and there were no differences, there wouldn't be a Tilt specific Wiki, and they wouldn't have different names.
I'm not looking for hand holding or walk throughs, just askling a simple question. As you imply by your "if you don't know this, don't use this tool" comment, this is not something to be approached lightly and without full knowledge of the possible repercussions.
I don't believe my question was unreasonable, and I don't believe I'm going to take the type of answer you have provided as a valid one either. What you're saying is similar to saying hey, it's a Ford Mustang so of course you can use any Ford Mustang Cam, and if you don't know that you shouldn't be trying to change the cam... obviously wrong and obviously very unhelpful.

I don't believe verifying a tools proper use is being ignorant... just careful.
'nuf said.
HTC Sensation 4G - ViperS
Acer Iconia A100 - KebbersROM

been there, done that;
HTC Blue Angel
HTC Universal
HTC Tilt - Fat Free Froyo 2.2.1
TMO G2 - R.I.P.

If in doubt... read and search, search and read...
 
scotchua
Old
(Last edited by scotchua; 20th May 2008 at 02:29 AM.)
#19  
scotchua's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 2
Posts: 3,222
Join Date: Aug 2007
Location: Ketchikan, Alaska
Okay, so I was got as far as the end of step 2, just loaded the drivers (my computer loaded them as the BenQ drivers as well, don’t know what that’s about) and then had a power outage (apparently a bird landed on something it wasn’t supposed to and knocked power out for about 5 minutes, how very Alaska right?) Anyway, now I’m stuck cause the screen remains black. The power comes on and the computer shows the device connecting, but I can’t do anything. So I don’t know how screwed I am or not, but I don’t know where to go from here. So if anyone has the time or desire to help me out I’m online @ scotchua2000 for AIM and scotchua@hotmail.com for MSN, and of course I’ll be monitoring any posting on here. Thanks.

***sucessfully unlocked***
 
gep
Old
#20  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2008
Qualcuno che parla italiano? ho un problema, ho eseguito la procedura ma mi si bloccato. ora non si accende lo schermo resta la luce verde..... il pc riconosce che collegato (vede i driver qualcomm).. aiuto...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Give Your Notification Shade a Facelift with these Modding Guides

Modification has always been one of the strong suits of Android, due in … more

Keep Track of How Much Your Car Truly Costs with Car Logbook

It’s a very well established fact that cars are expensive. In addition to … more

New Nvidia SHIELD Tablet OTA! Moto G 4G Gets Official CyangenMod 11 Nightlies – XDA Developer TV

The Nvidia SHIELD Tablet gets its … more

Prevent Apps from Locking Screen Orientation with HaveOwnOrientation

Most applications on Android play nicely with both landscape and … more