FORUMS

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

$5.99 plan and Opera Mini...

1,580 posts
Thanks Meter: 44
 
By AbsoluteDesignz, Senior Member on 27th May 2008, 06:05 PM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
I recently 'upgraded' to the 5.99 plan and so far it works fine for

Yahoo Go
P I E
Weather Updates

pretty much everything.......


except Opera Mini...its off and on with Opera Mini...anyone know why?
 
 
27th May 2008, 10:27 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Java doesnt work on the 5.99 plan
27th May 2008, 10:29 PM |#3  
jrronimo's Avatar
Senior Member
Flag Longmont, CO
Thanks Meter: 1
 
More
Actually, Java does work on the 5.99 plan. I am running Opera Mini and GMail off of my GPRS connection and they both work. Neither required any special setup, to my recollection.

I do believe you have to be running Windows Mobile 6.1, though.
28th May 2008, 12:02 AM |#4  
AbsoluteDesignz's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 44
 
More
well its working now. im using it to send this message. its just off and on...
28th May 2008, 03:22 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Yeah i think with the 5.99 plan since your using a proxy to connect, the information is slow to get to opera's servers... i think. I think im just going to get the 19.99 plan and deal with it.
28th May 2008, 04:26 AM |#6  
AbsoluteDesignz's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 44
 
More
imma try this out for a month...or less. lol.
28th May 2008, 03:21 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I downloaded Ricky's V23 with Opera. I assumed this meant that Opera was included, but I do not see where/how I can inititate the running of this program.

I did find a option to Install Opera, but it does not seem to do anything.

Help please....
28th May 2008, 07:11 PM |#8  
tennisshoeninja's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 23
 
More
i have oprea and the 5.99 plan and i did all the things they told me too as far as the settings goes...and still no cigar...i tired for a while but i just dropped after my failures
28th May 2008, 08:30 PM |#9  
Bupahs's Avatar
Senior Member
Flag Lancaster
Thanks Meter: 3
 
More
Plan on all of the 5.99 freebie connections to the internet to go bye bye as T-Mobile rolls out their 3g. I used the 5.99 plan for years (actually a grandfathered 2.99 plan) then all of a sudden it stopped working... then I saw the guys on the Cell towers and figured it had to do with 3g. So far three months later no 5.99 connections anymore. However the 19.99 plan I have on my Dash works perfectly so I had my free ride long enough I suppose LOL
28th May 2008, 09:59 PM |#10  
timothyjok's Avatar
Senior Member
Flag MA
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Bupahs

Plan on all of the 5.99 freebie connections to the internet to go bye bye as T-Mobile rolls out their 3g. I used the 5.99 plan for years (actually a grandfathered 2.99 plan) then all of a sudden it stopped working... then I saw the guys on the Cell towers and figured it had to do with 3g. So far three months later no 5.99 connections anymore. However the 19.99 plan I have on my Dash works perfectly so I had my free ride long enough I suppose LOL

I don't get it. you were paying for both plans???? you didn't call tmob for three months? Don't you think that tmob will notify their 5.99 customers that it is no longer available?
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes