Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,098 Members 46,822 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Tegic eT9 US English Keyboard Fix for Windows Mobile 6.1

Tip us?
 
kurilo
Old
#11  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: May 2008
hello.

here is attached picture of my keyboard. please help us creating keymap file for this device.
can someone tell me the origin of my keyboard? is it Europe or US?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	s620_keyb.JPG
Views:	506
Size:	82.3 KB
ID:	92604  
 
Rip Syntaxx
Old
#12  
Rip Syntaxx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 529
Join Date: Apr 2008
Location: North Augusta, SC
Quote:
Originally Posted by kurilo View Post
hello.

here is attached picture of my keyboard. please help us creating keymap file for this device.
can someone tell me the origin of my keyboard? is it Europe or US?
It looks to be a UK or British keyboard. The British pounds symbol is on one of the keys. That's a sure sign that it's not a US keyboard.
In my future, there are no errors. Only...Syntaxx.

Current Devices:
Motorola DROID Bionic - ROOTED
 
spikeyfella
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Sep 2007
Default Any uk keyboard mapping support

hey all, is there a uk keyboard mapping cab file yet?
 
Mikey
Old
(Last edited by Mikey; 15th June 2008 at 01:45 PM.)
#14  
Mikey's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 994
Posts: 5,446
Join Date: Oct 2007
Location: Chicago

 
DONATE TO ME
Check in your \Start Menu\My Tools\Extras
do you have a file called "Excalibur eT9 Changer" if you do....click on it and choose the respective layout you need.

You can pick from:

UK Excalibur KeyMap
USA Excalibur KeyMap
Spanish Excalibur KeyMap
Portuguese Excalibur KeyMap
German Excalibur KeyMap
Italian Excalibur KeyMap

If not i can upload the the files needed.
Code:

Phone: Samsung Galaxy Nexus               Tablet: Google Nexus 7
ROM: PURITY JDQ39                         ROM: PURITY JDQ39
Kernel: AK Kernel Diamond ed.             Kernel: M-Kernel
Baseband: I925OUGLH1                      Bootloader: v4.18
Recovery: TWRP v2.4.3.0                   Recovery: TWRP v2.4.3.0
 
Pummel454
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by Mikey1022 View Post
Check in your \Start Menu\My Tools\Extras
do you have a file called "Excalibur eT9 Changer" if you do....click on it and choose the respective layout you need.

You can pick from:

UK Excalibur KeyMap
USA Excalibur KeyMap
Spanish Excalibur KeyMap
Portuguese Excalibur KeyMap
German Excalibur KeyMap
Italian Excalibur KeyMap

If not i can upload the the files needed.
Maybe I am missing something...?? When I go to my Start Menu...I don't see a MY Tools?
 
Mikey
Old
#16  
Mikey's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 994
Posts: 5,446
Join Date: Oct 2007
Location: Chicago

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Pummel454 View Post
Maybe I am missing something...?? When I go to my Start Menu...I don't see a MY Tools?
Which Rom are you using??
Code:

Phone: Samsung Galaxy Nexus               Tablet: Google Nexus 7
ROM: PURITY JDQ39                         ROM: PURITY JDQ39
Kernel: AK Kernel Diamond ed.             Kernel: M-Kernel
Baseband: I925OUGLH1                      Bootloader: v4.18
Recovery: TWRP v2.4.3.0                   Recovery: TWRP v2.4.3.0
 
spikeyfella
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Sep 2007
Default Key mapp works

i installed the full mapping cab and all is good now. Also, i have no 'my tools' in the start menu. i installed the kavana 6.1 rom.
 
steve_bev
Old
#18  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2008
When I do a long press-and-hold on the period and comma keys, I don't get a semi-colon or colon... just a period or comma. But when I do alt-period or alt-comma, then I do get the semi-colon and colon. I think these are the only keys this happens on, at least that I've seen so far. Anyone else?
beartard Old
#19  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Yes, it's a fairly common thing with the new ROMs. Neither of the t9 fixes will help you with it.
 
mrmikemcguire
Old
(Last edited by mrmikemcguire; 17th June 2008 at 12:42 AM.)
#20  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 297
Join Date: Oct 2007
thanks guys worked like a charm

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...