FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

[SSPL & USPL] Flash any ROM to your Pharos

45 posts
Thanks Meter: 1
 
By suracha, Member on 9th June 2008, 05:32 PM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
9th June 2010, 05:51 PM |#161  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Works 100%
Tested and it worked alright. Just take your time and follow the instructions given carefully it will work for you as well.

Good luck.
 
 
9th July 2010, 02:57 PM |#162  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by dotexe

i succeded


the most important step is 5 !!!!

5. Tap the Pharos_JumpSPL.nb file, it must be tabbed while Camera & Power button are pressed.


After the Pharos_JumpSPL.nb file was tabbed DONT RELEASE THE CAMERA AND POWER BOTTON , KEEP PRESSING 2 SECONDS AFTER THE haros_JumpSPL.nb file was tabbed and then RELEASE .

5.1 Quick double click on ROMUpdateUtility from the HARD SPL directory.

The most important step from the whole procedure.
2nd September 2010, 09:28 AM |#163  
ady_uaic's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 45
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deropolis

The most important step from the whole procedure.

i've done those steps, the phone is entering in bootloader mode (not the grey background), and i've tried to install hardspl (error, that the file is corrupted), and also a custom ROM (after 2% stops)...another tip does someone has?
13th November 2010, 11:59 AM |#164  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
Pharos is unlocked, i can install a rom but after the install it doesn't start,

it still gives me the screen with the 3 colors and it says ONBL 1.11.0000 and SPL 1.11Mobiz

anyone can help me??

thanks
Last edited by Schumi_wk; 13th November 2010 at 02:16 PM.
27th November 2010, 12:55 PM |#165  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
htc p3470 - how to install the HSPL
Quote:
Originally Posted by suracha

This is a SSPL for use with esteve & pof's JumpSPL along with the HardSPL. It enables you to flash any ROM to your Pharos.

If you wanted to permanently unlock your device, the HardSPL was also available.



JumpSPL & HardSPL Instructions:

  1. Transfer the extracted files (JumpSPL.exe & Pharos_JumpSPL.nb) to your device and execute.
  2. Use 0x10000000 as Jump Address.
  3. After getting the Open File Dialog, press [Camera] & [Power] like you are going to enter Boot Loader, then tab on the Pharos_JumpSPL.nb file (Pharos_JumpSPL.nb).

    You will get the grey background screen, you can flash any ROM to your device at this point.

    In some case, you may need to unplug and then plug the USB cable again.
  4. If you wanted to permanently unlock your device, why not, simply flash it with the HardSPL once and you are done.

    After HardSPL, you will notice your SPL version change when boot;

    From SPL 1.11.0001
    To SPL 1.11Mobiz

Recommended:
  • To make it easier, I recommend changing Button 3 (Camera) to <None> or the Camera may disturb you.




Thank you to esteve & pof for the JumpSPL.
Thank you to Mr. Ru Chonburi who create the Pharos_JumpSPL.nb.

I am just the tester and author of this article, all work was done by Mr. Ru Chonburi of PDA Mobiz (http://www.pdamobiz.com).

Enjoy flashing ...

hello,
I am completl new to this field.
I got from my boss a gift - htc 3470 with german language. I want to change the language to english. I have found you post and found it useful, Unfortunetly I could not follow your expalanation completly. Is it possible to receive 'step-by-step' explanation. I have already used Jump SPL, but I do not know if it worked - when the dialog box appeared, I have pushed the on/off button together with the camera button, but then just camera was turning on. So I have decided to click the application, and then the phone was restarting (I think). the screen was getting dark, and to turn it on i have pushed the on/off button again. the screen was visible again, which means that telephone did not restart fully I think.
Finally how to install HardSPL? and then what next to finally change the language?
I will be truly appreciate for your help
Lukas
12th December 2010, 12:47 PM |#166  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
dutch rom
hi there , im looking for dutch rom to change the language in dutch (nederlands) ,currently its in english

thanks
14th December 2010, 10:08 PM |#167  
jval15's Avatar
Junior Member
Flag Koronadal
Thanks Meter: 0
 
More
is there latest hard spl to flash rom.2.5.707.1 WWE?

pls. help
17th December 2010, 08:58 PM |#168  
jval15's Avatar
Junior Member
Flag Koronadal
Thanks Meter: 0
 
More
up for this pls. help
18th March 2011, 09:07 AM |#169  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Pharos SPL
Thanks Guys. This worked like a charm. Appreciate all your hard work and efforts.
12th July 2011, 11:39 PM |#170  
Junior Member
Flag Panevezys
Thanks Meter: 0
 
More
Thank you verry much, working perfect.
16th January 2012, 01:53 PM |#171  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
good work
Quote:
Originally Posted by suracha

Hi guys,

Here is my recommendation for unlocking your Pharos;

  1. Set Button 3 (Camera) to <None>.
  2. After run the JumpSPL.exe and get the file list, press Camera first; then press Power. This is little difficult, if you pressed Power too long; you device may be turn off.
  3. Tab the Pharos_JumpSPL.nb file, it must be tabbed while Camera & Power button are pressed.
After above, you should get grey background screen.
You can flash the HardSPL at this point.

If the flash success, you will get SPL 1.11Mobiz instead of original SPL 1.11.0001. This means the device is already unlocked.

It does work for me and I already flash Tom's WM6.1 ROM.



thanx

tested by me go good

Read More
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes