Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Weird issue with WMPlayer

OP iboj007

23rd June 2008, 04:21 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Maryland
Thanks Meter: 51
 
454 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
More
Hi,

I am having a strange issue with my Tilt. When using WMplayer, certain MP3's make the device perform a soft-reset.

I can replicate the same behavior by playing the same songs again and it will soft-reset at the exact same spot in the song.

Has anyone else experienced this issue?
23rd June 2008, 04:35 PM   |  #2  
P1Tater's Avatar
Senior Moderator
Flag In UR Head
Thanks Meter: 584
 
4,037 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by iboj007

Hi,

I am having a strange issue with my Tilt. When using WMplayer, certain MP3's make the device perform a soft-reset.

I can replicate the same behavior by playing the same songs again and it will soft-reset at the exact same spot in the song.

Has anyone else experienced this issue?

What rom are you using? I have seen this issue reported in 2 or 3 rom threads if memory serves me correctly?
23rd June 2008, 07:34 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Maryland
Thanks Meter: 51
 
454 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
More
AT&T Stock Tilt ROM
1.57.502.2
23rd June 2008, 07:56 PM   |  #4  
-PiLoT-'s Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Sunderland
Thanks Meter: 1,124
 
2,973 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
have you tried to hard reset
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes