Google Play Newsstand 3.3 Brings Material Design Makeover

In a clear break from the previous practice of delivering nearly weekly Google … more

App Review: Calculating Your Android Calculator Options

Sure, everyone has a default Calculator and its something that you dont think about … more

MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more
Thread Deleted

Titan Radio ROM 3.42.02

24th June 2008, 02:53 PM   |  #1  
dcd1182's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 30
 
1,693 posts
Join Date:Joined: May 2007
I take no responsibility blah blah blah

Flash from your storage card and dont blame me if you jack up your phone.

http://dcd1182.n715dp.com/titan/radi...%203.42.02.rar

entire RUU will be posted later so dont bother asking now.
Last edited by dcd1182; 6th September 2008 at 02:12 AM.
24th June 2008, 03:28 PM   |  #2  
ebb's Avatar
Senior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 7
 
186 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Any noticeable differences from 3.39?
24th June 2008, 03:29 PM   |  #3  
kashabrown's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
123 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
A complete newbie Q - if I flash this - need to reflash 3.1.6 again after...correct?
24th June 2008, 03:34 PM   |  #4  
Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 5
 
308 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Nope. The radio is separate from the main ROM.
24th June 2008, 03:55 PM   |  #5  
kashabrown's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
123 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by kockroach

Nope. The radio is separate from the main ROM.

Thx Trying now...
24th June 2008, 04:02 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Thanks dcd, flashing now.
24th June 2008, 04:02 PM   |  #7  
rajuabju's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 69
 
695 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Does flashing the RADIO cause a hard reset?
24th June 2008, 04:05 PM   |  #8  
peepeesea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
113 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
so its safe to assume this is going to be the Radio released with the new ROM whenever thats being released?
24th June 2008, 04:07 PM   |  #9  
kashabrown's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
123 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by rajuabju

Does flashing the RADIO cause a hard reset?

Nope.

Initial thoughts - this COULD be my imagination, but my signal strength at my office seems to have increased by 20% or so - 3 bars in lieu of 2 bars...I will try out my GPS next (with GC's Fix applied)....will report back.
24th June 2008, 04:11 PM   |  #10  
peepeesea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
113 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
oh and another noob question... can some one link me to the instructions on how to flash this radio?

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes