Chrome Beta v41 Update

Chrome on Android has been receiving a flurry of updates since the launch of Android 5.0 Lollipop, and earlier today … more

Microsoft Outlook Preview for Android

Microsoft has been making numerous plays on the Android platform recently with the launch of apps like … more

One in Three Apps Leak Info, One in Two Aussies Don’t care

A Norton’s Mobile Insight Tool analysis found that nearly a third of … more

Xiaomi Mi4 Launched in India

Xiaomi’s Mi3 and Redmi Note handsets were met with roaring enthusiasm in India,thousands of piecesbeing … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Shift Project Release: SSPL and HardSPL - the way to custom ROMs and more!

OP cmonex

9th July 2008, 06:24 PM   |  #11  
OP Retired Recognized Developer
Flag Budapest
Thanks Meter: 49
 
3,039 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by lucid

Nice !! Can't wait to use the built-in GPS on the SnapVue side..

Finally I can run PocketReperion so I can find my shift back if it's stolen.

....voice...to follow later....serious... Cmonex, if you had to put a percentage of chance that we will get Voice working, what would the percentage be ?? 50%-50% ?


hey

IIRC you have the beta hardSPL flashed, yes? I recommend updating it with this final one (only difference is this has overwrite protection while the beta did not - because of that, you can also update the beta one by using CustomRUU and the RUU_Signed.NBH from the final package after it extracts.)
as for voice, chances are a bit better I think.
9th July 2008, 07:01 PM   |  #12  
dimisxxx's Avatar
Senior Member
Flag Espoo Finland
Thanks Meter: 0
 
265 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
congratulations Guys Congratulations Its The Only I Had To Say...
9th July 2008, 07:24 PM   |  #13  
dimisxxx's Avatar
Senior Member
Flag Espoo Finland
Thanks Meter: 0
 
265 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
I Need Help....
Hello my friends i did the hardspl and everything went well but my question is that why the wm6 became again like before i mean is not liberated again do i have to liberated from the begining again??? because now i cant connect to vista like before with the usb tool....so please tell me.......
9th July 2008, 07:28 PM   |  #14  
Member
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Oct 2005
Many thanks...
9th July 2008, 07:50 PM   |  #15  
OP Retired Recognized Developer
Flag Budapest
Thanks Meter: 49
 
3,039 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by dimisxxx

Hello my friends i did the hardspl and everything went well but my question is that why the wm6 became again like before i mean is not liberated again do i have to liberated from the begining again??? because now i cant connect to vista like before with the usb tool....so please tell me.......



yes it performs a hard reset.
don't despair, soon you can flash liberated rom and then you can forget about how to do manual liberation
9th July 2008, 09:50 PM   |  #16  
Member
hangover
Thanks Meter: 1
 
40 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
Hello and thanks for SSPL & HardSPL!!

I'm wondering how to build these custom ROMs..?
Are you dumping the ROM from TytnII/Kaiser and edit until the ROM is small enough? Is any Software out there to edit the Filesystem from dumped ROMs?
Many weeks ago i've heard about a ROM that supports GPS - why didn't you release it with the bundle? Any Bugs?
9th July 2008, 09:56 PM   |  #17  
OP Retired Recognized Developer
Flag Budapest
Thanks Meter: 49
 
3,039 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by tece

Hello and thanks for SSPL & HardSPL!!

I'm wondering how to build these custom ROMs..?
Are you dumping the ROM from TytnII/Kaiser and edit until the ROM is small enough? Is any Software out there to edit the Filesystem from dumped ROMs?
Many weeks ago i've heard about a ROM that supports GPS - why didn't you release it with the bundle? Any Bugs?


no, not using a kaiser ROM. but you can dump the ROM from Shift in the same way as Kaiser, I think pof also posted about this before. also we have some HTC rom updates, will try to upload them to crapidshare or something soon.
the current rom base with the GPS has an issue so we are porting the GPS to a newer rom base then release that.

as for rom editor tools, a kaiser kitchen with the rom base changed to a shift rom, will work. i.e. the rom tools from kaiser kitchen are compatible.
9th July 2008, 10:30 PM   |  #18  
Member
Flag Kent
Thanks Meter: 0
 
63 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Shift display has gone blank
Hi help is needed here, I followed installation instruction and obtained USB\ROOT_HUB\4&188A10ED&0 disabled. I've now got shift working, will try again. Thanks.
Last edited by feyisetan; 9th July 2008 at 10:45 PM. Reason: Problem solved
9th July 2008, 10:37 PM   |  #19  
Traumrakel's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Wow, good work!

Are there already any custom Shift ROMs out there..?
9th July 2008, 10:54 PM   |  #20  
OP Retired Recognized Developer
Flag Budapest
Thanks Meter: 49
 
3,039 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by feyisetan

Hi help is needed here, I followed installation instruction and obtained USB\ROOT_HUB\4&188A10ED&0 disabled. I've now got shift working, will try again. Thanks.


try after removing battery, and with freshly booted vista and snapvue.
make sure the WMDC is running with USB enabled in it. that seems to help.

if nothing else helps, then when you get to that disabled message, and it doesn't move after maybe 2 minutes, Ctrl+C, etc., then hibernate vista etc. (as described above).


EDIT: ah I see you added: problem solved. what was the exact way to solve it?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes