How to Control Both Moto G and Moto E LEDs

Notification LEDs offer a great way to check for notification at a glance on the Moto G (2013) and … more

LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

you tube not workin on HTC handset

OP xero01uk

15th July 2008, 12:49 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
over the last few days youtube hasnt been working for me when i click on the video i want to view the program says connecting then after a few seconds it says 'unable to connect'

can anyone help please
15th July 2008, 02:17 PM   |  #2  
NotATreoFan's Avatar
Moderator Committee Developer Committee
Flag Eastern Seaboard
Thanks Meter: 4,768
 
14,790 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
**This is not intended as a flame**

A) This topic has been covered 9,999,999,999,999,999e10 times on the forum before
B) You need to provide more information. (ROM version, program being used for YouTube, etc...)
15th July 2008, 02:57 PM   |  #3  
Senior Member
Flag York, Pa
Thanks Meter: 541
 
1,537 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
SEARCH and you will find the answer to you question. (See my sig for a link.) As NotATreoFan stated, this has been asked and answered.
It amazes me that people just drop into the forum and ask a question providing no information about their device or what they have done already to troubleshoot their issue. (In most cases this is because they have done nothing.) Rather conceited of you to think that YOUR configuration is the only one. There are thousands of device\Rom\radio\apps combinations out there. Even if we wanted to help you we couldn't since you have given us ZERO information about your device. All we know is it is an HTC Handset, which means it is one of a dozens of different possibilities.
Don't waste your time, and forum space, by posting generic questions like this. In fact, don't even respond to me. Just go search for your answer.
15th July 2008, 04:13 PM   |  #4  
denco7's Avatar
Senior Member
Flag Houston, Texas
Thanks Meter: 2
 
2,725 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by kimtyson

SEARCH and you will find the answer to you question. (See my sig for a link.) As NotATreoFan stated, this has been asked and answered.
It amazes me that people just drop into the forum and ask a question providing no information about their device or what they have done already to troubleshoot their issue. (In most cases this is because they have done nothing.) Rather conceited of you to think that YOUR configuration is the only one. There are thousands of device\Rom\radio\apps combinations out there. Even if we wanted to help you we couldn't since you have given us ZERO information about your device. All we know is it is an HTC Handset, which means it is one of a dozens of different possibilities.
Don't waste your time, and forum space, by posting generic questions like this. In fact, don't even respond to me. Just go search for your answer.

Wow ! And I thought I had a problem with caffeine in the morning. Sounds like he may have meant is there a problem with you tube. But I could be wrong.
Last edited by denco7; 15th July 2008 at 04:23 PM.
15th July 2008, 05:09 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by kimtyson

SEARCH and you will find the answer to you question. (See my sig for a link.) As NotATreoFan stated, this has been asked and answered.
It amazes me that people just drop into the forum and ask a question providing no information about their device or what they have done already to troubleshoot their issue. (In most cases this is because they have done nothing.) Rather conceited of you to think that YOUR configuration is the only one. There are thousands of device\Rom\radio\apps combinations out there. Even if we wanted to help you we couldn't since you have given us ZERO information about your device. All we know is it is an HTC Handset, which means it is one of a dozens of different possibilities.
Don't waste your time, and forum space, by posting generic questions like this. In fact, don't even respond to me. Just go search for your answer.


well excuse me for asking a "mod edit" simple answer, jesus this is a good way to loose members "mod edit", jesus i wont "mod edit" bother in future
Last edited by P1Tater; 15th July 2008 at 05:25 PM.
15th July 2008, 05:11 PM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by NotATreoFan

**This is not intended as a flame**

A) This topic has been covered 9,999,999,999,999,999e10 times on the forum before
B) You need to provide more information. (ROM version, program being used for YouTube, etc...)


ok so my rom version is 1.56.405.5 radio version is 1.27.12.11 and the program is 'streaming media' by htc version 2.20, hope that helps
15th July 2008, 05:20 PM   |  #7  
NotATreoFan's Avatar
Moderator Committee Developer Committee
Flag Eastern Seaboard
Thanks Meter: 4,768
 
14,790 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by xero01uk

ok so my rom version is 1.56.405.5 radio version is 1.27.12.11 and the program is 'streaming media' by htc version 2.20, hope that helps

The Kaiser does not have native support for YouTube. You should download and install a program called TCPMP, and also download the FlashVideoBundle plugin for it. I cannot point you to a specific link because there are several different versions of TCPMP/FlashVideoBundle, so you have to experiment and find which one works for the ROM you are running.
15th July 2008, 05:23 PM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
thanks for a quick reply, at least some people are decent on here, but after comments like that off other members in not coming back...

this community needs some decent members!!!!

denco7 go "mod edit" yourself
Last edited by P1Tater; 15th July 2008 at 05:29 PM.
15th July 2008, 05:27 PM   |  #9  
JimmyMcGee's Avatar
Moderator & Developer Committee, XDA TV Admin
Flag خgŅ͔̰̺̟̱̟͌͗͊ͨͪ͟ͅ
Thanks Meter: 998
 
6,781 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
You QUIT Flaming other members. This only make you as bad as them.

The reason they told you to search it this. If you had used the Search function and entered "how to play youtube" you would have found a bunch of answers.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=385227

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=320962

So What have we learned here.

1. Youtube is not supported Native.
2. Search Will yield Results, I promise.
3. You catch more flys with honey versus vinegar.
4. Don't be rude, even if someone else "started it."

Follow these rules and you will have a happy forum life.
15th July 2008, 05:28 PM   |  #10  
P1Tater's Avatar
Senior Moderator
Flag In UR Head
Thanks Meter: 586
 
4,039 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by xero01uk

well excuse me for asking a "mod edit" simple answer, jesus this is a good way to loose members "mod edit", jesus i wont "mod edit" bother in future

I understand your anger but in the future, please don't swear at other members unless you want to enjoy a vacation at BANville. Read the flashing red message in my signature or follow the link to the forum rules to understand why I edited your post.

Thank you for understanding.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes