Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more
Post Reply

Raphael_HTC_WWE_1.90.405.1_Radio_Signed_Raphael_CR C_52.33.25.17_1.02.25.19_Ship

OP LlabTooFeR

21st August 2008, 01:18 PM   |  #1  
LlabTooFeR's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 10,402
 
1,900 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
http://rapidshare.com/files/13898037...25.19_Ship.exe

Enjoy!
21st August 2008, 02:12 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
hi,
quick question
i have just got my touch pro
1.90.401.1 wwe UK verison
can i use ur rom
and how do i install it

thanks
21st August 2008, 02:36 PM   |  #3  
LlabTooFeR's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 10,402
 
1,900 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
I'm no sure that you can flash it...but try maybe in will works,anyway wait HardSPL and you will flash any rom which you want
rhedgehog
21st August 2008, 02:45 PM   |  #4  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
401 is not the UK WWE version.

All genuine UK devices should have 405.1 on them.
I think 401 is either the East European English, or the EU English. But if you have that one on there, you shouldn't be able to use this one without the HardSPL installed.
Last edited by rhedgehog; 21st August 2008 at 02:50 PM.
21st August 2008, 06:45 PM   |  #5  
mrvanx's Avatar
Retired Moderator
Flag York
Thanks Meter: 22
 
2,834 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
More
If the CID matches then you should be able to flash this to an EU or a UK Touch pro without problems.

I aint at home to download this yet, but somebody could easily let us know which CID it is built for?
22nd August 2008, 07:43 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
ROM Information extracted with Yang:

For Raphael_HTC_WWE_1.90.405.1_Radio_Signed_Raphael_CR C_52.33.25.17_1.02.25.19_Ship:
Device: RAPH10000
CID: HTC__001
Version: 1.90.405.1
Language: USA

For RUU_Raphael_hTC_Asia_WWE_1.90.707.1_Radio_Signed_R aphael_CRC_52.33.25.17_1.02.25.19_Test:
Device: RAPH10000
CID: HTC__023
Version: 1.90.707.1
Language: USA

RUU_Raphael_HTC_WWE_1.66.405.1_Radio_Signed_Raphae l_52.33.25.17_1.02.25.11_Ship:
Device: RAPH10000
CID: HTC__001
Version: 1.66.405.1
Language: USA

Looks like only the Asian ROM is for a Raphael with a different CID:
I have a WWE Raphael bought in the Netherlands which has the same version ROM on it, so I expect its CID is HTC_001, I will test it later.
Last edited by darkvoid; 22nd August 2008 at 08:00 AM.
22nd August 2008, 01:19 PM   |  #7  
mrvanx's Avatar
Retired Moderator
Flag York
Thanks Meter: 22
 
2,834 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
More
Quote:
Originally Posted by darkvoid

ROM Information extracted with Yang:

For Raphael_HTC_WWE_1.90.405.1_Radio_Signed_Raphael_CR C_52.33.25.17_1.02.25.19_Ship:
Device: RAPH10000
CID: HTC__001
Version: 1.90.405.1
Language: USA

For RUU_Raphael_hTC_Asia_WWE_1.90.707.1_Radio_Signed_R aphael_CRC_52.33.25.17_1.02.25.19_Test:
Device: RAPH10000
CID: HTC__023
Version: 1.90.707.1
Language: USA

RUU_Raphael_HTC_WWE_1.66.405.1_Radio_Signed_Raphae l_52.33.25.17_1.02.25.11_Ship:
Device: RAPH10000
CID: HTC__001
Version: 1.66.405.1
Language: USA

Looks like only the Asian ROM is for a Raphael with a different CID:
I have a WWE Raphael bought in the Netherlands which has the same version ROM on it, so I expect its CID is HTC_001, I will test it later.

Yep most likely due to some of the keyboard differences etc...but its generally just to make sure localised ROMs are flashed to the intended device. Compatability should be 100% and just the keyboard may behave slightly different (AZERTY, QWERTY, QWERTZ etc...). Naturally a rebuild for HTC__001 or HardSPL would be needed for it to flash successfully (dont hold me to that, quite confident thats what the deal is though).

Ive updated the info in the wiki to reflect this, good work.
Last edited by mrvanx; 22nd August 2008 at 01:21 PM.
22nd August 2008, 08:32 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
173 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by raronni

hi,
quick question
i have just got my touch pro
1.90.401.1 wwe UK verison
can i use ur rom
and how do i install it

thanks

I have this version as well. Is this rom attached to this thread newer?

Thanks
22nd August 2008, 09:43 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
I tried flashing this into my Raphael which currently runs 1.90.401.1.

It goes all the way to the tri-color screen and the percentage bar.
But as soon as it hits 1% it gives the update utility gives the message "ERROR [294]: INVALID VENDER ID" (Typo included), and quits.

Is this CID related? Because the CID between 1.90.401.1 and 1.90.405.1 should be identical.
(Unless I have a 1.90.401.1 with a different CID).
Last edited by darkvoid; 22nd August 2008 at 09:46 PM.
22nd August 2008, 11:48 PM   |  #10  
mrvanx's Avatar
Retired Moderator
Flag York
Thanks Meter: 22
 
2,834 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
More
Quote:
Originally Posted by darkvoid

I tried flashing this into my Raphael which currently runs 1.90.401.1.

It goes all the way to the tri-color screen and the percentage bar.
But as soon as it hits 1% it gives the update utility gives the message "ERROR [294]: INVALID VENDER ID" (Typo included), and quits.

Is this CID related? Because the CID between 1.90.401.1 and 1.90.405.1 should be identical.
(Unless I have a 1.90.401.1 with a different CID).

You havent told us which model your device is, and also where it is from?!? Although i suspect the CID for the UK and EU models SHOULD be the same, UK is part of the EU technically so it shouldnt matter. There MAY be differences elsewhere though. The ROM might be built for SuperCID, you might need to double check with an nbh util....from what ive been told a SuperCID ROM will now NOT flash to a device which has a carrier CID now, this was not the case with earlier devices, like a multi-region DVD not working on a region-locked player?!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes