Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more
Post Reply

[Sept 29] DCS is back - Proudly Presenting DCS-TouchPro-v15 Latest & Greatest [20755]

31st August 2008, 07:59 PM   |  #11  
WatskeBart's Avatar
Senior Member
Flag AMS-IX
Thanks Meter: 4
 
207 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Thumbs up Superb
Great ROM!!

I'm using it for 2 days now without any problem, and somehow my GSM reception is much better and the radio hasn't change so that's weird.

But thanks anyway and keep bringing those ROM's
1st September 2008, 03:26 AM   |  #12  
jcrompton's Avatar
Senior Member
Flag Hurricane, WV
Thanks Meter: 115
 
1,404 posts
Join Date:Joined: Nov 2004
More
Quote:
Originally Posted by WatskeBart

Great ROM!!

I'm using it for 2 days now without any problem, and somehow my GSM reception is much better and the radio hasn't change so that's weird.

But thanks anyway and keep bringing those ROM's

What is the biggest difference for you speed - wise as compared to the original ROM , i.e., does it make much difference in that little lagginess for the TouchFlo 3D?
1st September 2008, 10:27 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
554 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
Can I always get back to the original rom ???

thanks

myrin
1st September 2008, 04:24 PM   |  #14  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 103
 
1,134 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Quote:
Originally Posted by peter7

Can I always get back to the original rom ???

thanks

myrin

Yes, as long as the shipped ROM is available. A number of them can be found at http://wiki.xda-developers.com/index...ael_WM6.1_ROMs

You will not be able to restore the original SPL until the Raphael team have developed a stock SPL downgrade tool. See the first post in this thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410150
1st September 2008, 04:52 PM   |  #15  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
554 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
HI - my rom is the following HTC RAPH10000 HTC__001 1.90.405.1 1.02.25.19 52.33.25.17U 19965 1.2.3 1.90

Do you think that one of the new roms is much faster than this one ?

THANKS

myrin
Last edited by peter7; 1st September 2008 at 05:54 PM.
1st September 2008, 08:25 PM   |  #16  
WatskeBart's Avatar
Senior Member
Flag AMS-IX
Thanks Meter: 4
 
207 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Quote:
Originally Posted by jcrompton

What is the biggest difference for you speed - wise as compared to the original ROM , i.e., does it make much difference in that little lagginess for the TouchFlo 3D?

The TF3D is quicker then stock ROM and with the regular TF3D tweaks it will be a LOT quicker so no lag at all.

Plus the fact that the OS build is newer then stock ROM.
2nd September 2008, 12:19 PM   |  #17  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
310 posts
Join Date:Joined: Apr 2005
Thanks for all the feedback so far!

The only issue so far is the battery icon that does not change to charging, and not all network bands are available for selection, I'll update the first post with this info.

In the mean time I am working at my next release but I hit more or less a dead end trying to port another XIP. I have already spend more than 24 hours straight trying to port this but with no luck so far, maybe there is an issue with one of the porting tools? I'll look further into this and keep you posted on my progress. If anyone who reads this was able to successfully port one then please let me know...
Last edited by JohanDC; 2nd September 2008 at 12:25 PM.
2nd September 2008, 02:46 PM   |  #18  
Junior Member
Flag Mannheim, Germany
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
I have noticed another issue with this ROM. You cannot select multiple items in messaging (inbox and SMS). This is a huge issue for me, as I receive a lot of email.

Thanks for your hard work JohanDC!
2nd September 2008, 03:31 PM   |  #19  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 103
 
1,134 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Quote:
Originally Posted by johnnyc72

I have noticed another issue with this ROM. You cannot select multiple items in messaging (inbox and SMS). This is a huge issue for me, as I receive a lot of email.

Thanks for your hard work JohanDC!

I haven't installed this ROM yet but most likely the solution is (in Messaging) to go to Menu / Select Messages and then you have the choice of selecting some or all of them - this is a new 'feature' in some versions of WM6.1
2nd September 2008, 03:51 PM   |  #20  
Junior Member
Flag Mannheim, Germany
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Thanks for your update adp. The stock ROM allowed me to select multiple messages by way of dragging down (or up). This is the feature that is not working.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes