Forums Added for the Oppo R5, Oppo N3, and Xiaomi Redmi Note

Just yesterday, Oppo unveiled a pair of rather unique smartphones, the Oppo … more

How to Play Music From Android Wear – XDA TV

Yesterday, we showed you how to do some advanced things with your Moto 360 quite easily … more

Google Updates Play Games, Wallet, Docs, Sheets, Slides, Drive, Google+, and Camera

While we haven’t really had much in the way of … more

Google Execs Talk to Ars About Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is right around the corner, and it’s expected to hit AOSP … more
Post Reply

[Req]New Tab for Manila

OP seatone

30th August 2008, 09:43 PM   |  #1  
seatone's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 203
 
618 posts
Join Date:Joined: Nov 2005
Donate to Me
More
I've read through a lot of posts, I used already the search function, I know that Google it's my friend, so on...
BUT, I badly need a way to make today agenda as a new tab for tf3d/manila (e.g. instead of call history tab).
Any help would be welcome (a cab file... my dream... ).
Thank you in advance.
/seatone
30th August 2008, 09:49 PM   |  #2  
NisseDILLIGAF's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
1,311 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
I think allot of people want custom tabs

It is currently being worked on by D-MAN666 and sushilange (the guys that made us the fantastic Manila Editor!)

So hopefully soon there will be some custom tabs for TouchFlo!!
30th August 2008, 10:00 PM   |  #3  
seatone's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 203
 
618 posts
Join Date:Joined: Nov 2005
Donate to Me
More
Thanx, would be great
30th August 2008, 11:11 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Cape Town
Thanks Meter: 0
 
185 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Tasks tab would be a great start htc tasks icon is already available.

Running Omnipresence within the tabs would be out of this world crazy cool.
30th August 2008, 11:41 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
487 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Quote:
Originally Posted by HTCDiamond22

Tasks tab would be a great start htc tasks icon is already available.

The icon is only for the landscape menu on the touch pro.
18th September 2008, 11:03 AM   |  #6  
NisseDILLIGAF's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
1,311 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
Action Screen Tab!
Wow... Look what I managed to to!!
'Maybe someone already done this..??'



The TouchPro Action Screen In it's own tab...

If I only could figure out how to rotate it and change the tab icon...!

Just add this to 26948339_manila

Code:
      <Page Order="11" Name="LandscapeMenu.page" PackageName="HTC" Title="Action" >
        <ComponentReference Name="page" Mode9Path="HTC\LandscapeMenu.mode9" Component="LandscapePageComponent" SmartComponent="true" />
        <ComponentReference Name="icon_normal"   Mode9Path="HTC\icons.mode9" Component="Programs_Off" />
        <ComponentReference Name="icon_selected" Mode9Path="HTC\icons.mode9" Component="Programs_On" />
        <ComponentReference Name="icon_preview"  Mode9Path="HTC\icons.mode9" Component="Programs_Preview" />
      </Page>
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ActionScreenTab.jpg
Views:	13637
Size:	31.3 KB
ID:	113899  
18th September 2008, 11:12 AM   |  #7  
Elvelynn's Avatar
Senior Member
Flag Gernsbach
Thanks Meter: 0
 
112 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Wow that's really great
Altough I Don't know how we could edit the icon for this tab, I've seen that there is a tab-icon for the CommManager (42d367fd_manila).
Could it be that there is also a hidden tab for the CommManager?
18th September 2008, 11:15 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
416 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Does not work for me, ...
18th September 2008, 11:28 AM   |  #9  
NisseDILLIGAF's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
1,311 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Elvelynn

Wow that's really great
Altough I Don't know how we could edit the icon for this tab, I've seen that there is a tab-icon for the CommManager (42d367fd_manila).
Could it be that there is also a hidden tab for the CommManager?

Here's the commmanager... but I dont think it looks that nice...

Code:
          <Page Order="12" Name="communications.page" PackageName="HTC" Title="[[IDS_COMMUNICATIONS]]" >
            <ComponentReference Name="page"  Mode9Path="HTC\settings.mode9" Component="CommunicationsPageComponent" SmartComponent="true"  />
        <ComponentReference Name="icon_normal"   Mode9Path="HTC\icons.mode9" Component="Programs_Off" />
        <ComponentReference Name="icon_selected" Mode9Path="HTC\icons.mode9" Component="Programs_On" />
        <ComponentReference Name="icon_preview"  Mode9Path="HTC\icons.mode9" Component="Programs_Preview" />
          </Page>
I think we have to figure out the name mode9 name of the icon...
so instead of Component="Programs_Off" It would be Component="CommManager_Off" or Component="Action_Off"

@Rotkaeqpchen
What happens?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CommManager.jpg
Views:	3757
Size:	28.9 KB
ID:	113903  
18th September 2008, 11:32 AM   |  #10  
Elvelynn's Avatar
Senior Member
Flag Gernsbach
Thanks Meter: 0
 
112 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Yes, it really look's not so nice
But if we change the color font in the CommManager from black to white, than it's not so bad.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes