View Poll Results: What to work on ?
Concentrate on benchmarks and good scores 527 19.01%
I dont care about benchmarks as long the rom is fast 2,245 80.99%
Voters: 2772. You may not vote on this poll

Post Reply

[ROM][WWE-GER-FRA-NLD-ITA][FINAL] ☀☀☀ A.Z.T.O.R. Re-Evolution ☀☀☀ [RELEASED]

21st October 2008, 01:37 AM   |  #2031  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Is it normal to have very slow transfert with files bigger than 500 Mo ?

(I actually expérience difficulty transfering cline.dat to internal stockage
memory).
So, I wonder if it is possible to transfer divx to diamond touch !
21st October 2008, 03:19 AM   |  #2032  
chasist's Avatar
Senior Member
Flag Belfast
Thanks Meter: 10
 
187 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Another Bug
htc network wizard shows error database
happen first time
reflash
happened again
i guess this is rom related issue?
21st October 2008, 05:26 AM   |  #2033  
Member
Thanks Meter: 0
 
44 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
Quote:
Originally Posted by chasist

Another Bug
htc network wizard shows error database
happen first time
reflash
happened again
i guess this is rom related issue?

Yup, I get the same error too. Hard reseted to test. It seems it only works for the initial set up. Thereafter, it's error all the way. Definitely a bug.
21st October 2008, 08:03 AM   |  #2034  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
907 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by chasist

htc network wizard shows error database

Install SdkCerts.cab and "HTC Connection Setup" will work properly without the database error. Installing SdkCerts.cab will also allow you to run various other useful things like FInixNOverBatteryIcons and Flip It.
21st October 2008, 12:22 PM   |  #2035  
Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
GPS bug
Like other guy here, I can't have GPS fix !
GPS work great with V6 but not in V7.
Tested with Radio 05 and BS14
(using V7 french)
21st October 2008, 12:23 PM   |  #2036  
chasist's Avatar
Senior Member
Flag Belfast
Thanks Meter: 10
 
187 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Wink
Quote:
Originally Posted by logger

Install SdkCerts.cab and "HTC Connection Setup" will work properly without the database error. Installing SdkCerts.cab will also allow you to run various other useful things like FInixNOverBatteryIcons and Flip It.

thanks for your help..gonna try it =)
21st October 2008, 01:52 PM   |  #2037  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Hello, the problem persist.......!
21st October 2008, 02:55 PM   |  #2038  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
907 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Try this instead. Power off, remove battery for a 5 or 10 seconds, replace battery, restart. Then see if "HTC Connection Setup" works. Does for me.
21st October 2008, 03:53 PM   |  #2039  
Belzebuth.'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 93
 
1,258 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Quote:
Originally Posted by fotokel

Is it normal to have very slow transfert with files bigger than 500 Mo ?

(I actually expérience difficulty transfering cline.dat to internal stockage
memory).
So, I wonder if it is possible to transfer divx to diamond touch !

Hmmmm...Are you sure that when you put your USB cable and get a new window (USB to PC, I think), you choose the second option ("Disc Drive" or "Card Reader"? I use french version, so the names are different...) and not the first one (ActiveSync)?
21st October 2008, 03:57 PM   |  #2040  
alphazero's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
1,314 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
hello people:

i added a todo and work in progress list to post #2. i will keep it updated and this will help to see what my progress is doing related to rom development.

its better this way than always writing here about my steps goals and status of things im currently working. So keep an eye of it =)

regards alpha

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes