MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Thread Deleted

Polaris Radio_1.59.42.15 extracted.

12th September 2008, 11:34 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 53
 
412 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
I have extracted the official Polaris Radio_1.59.42.15 from RUU_Polaris_O2_DE_3.13.207.0_radio_sign_25.85.30.0 7_1.59.42.15_Ship
I have tested flashing also. It works. Now I have to see if Radio Rom works fine. Please let me know if the radio is good.
I have 1 bar more now inside the house, than with Murata_1.58.25.14.

I wil not reset your OS. Here is the link:

http://rapidshare.com/files/14479804...42.15.zip.html

I have tested camera too. I have same problem. Camera don't work. I flashed back to Radio 1.58.25.14 Murata. Now camera works again. So it must be a problem in the Radio_1.59.42.15. I am sorry for that. The extraction of radio rom from RUU_Polaris_O2_DE_3.13.207.0_radio_sign_25.85.30.0 7_1.59.42.15_Ship worked, but the rom it is not a good rom. Thank you all for testing it also.
Last edited by Kajoe; 13th September 2008 at 09:38 AM. Reason: Rom has problem with camera
12th September 2008, 11:48 PM   |  #2  
nir36's Avatar
Retired Moderator
Flag Jerusalem
Thanks Meter: 290
 
3,845 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
um... i wouldn't mind testing it if you shared a link
13th September 2008, 03:46 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
udk the lastest rom include the radio.3-4 bar.it isnt look bad
13th September 2008, 06:32 AM   |  #4  
Jose Antonio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
111 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
I had before the R 1.58.25.14 Murata, I have not noticed much difference, but this is going very well compared to others.

Cheers
13th September 2008, 07:19 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 1
 
72 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
Can I use this Radio with WM6.0 or do I have to Upgrade to WM6.1
Do I have to run HardSPL before upgrade (I have an non-branded free Device from HTC directly)

thanks
rgr
13th September 2008, 07:35 AM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 53
 
412 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
I have WM6.0 and it works and yes you have to hard SPL first.
13th September 2008, 08:39 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
Yes but..
does the camera still work ?
13th September 2008, 09:28 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
camera not working.
13th September 2008, 09:33 AM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Same problem => I have to revert back to 1.58.25.14
13th September 2008, 10:20 AM   |  #10  
reyjabs's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
490 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
At the moment, camera on radio 1.59.42.15 only works with UDK's SyriusRO Project ROM, Phamquang's V31 ROM, German O2 Upgrade ROM, Spanish and SFR Upgrade ROM.

Compared to Murata Radio's, it does have a better reception, faster Satnav Fix and longer battery life.
Last edited by reyjabs; 14th September 2008 at 07:54 PM.

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes