Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,832 Members 50,960 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Polaris Radio_1.59.42.15 extracted.

Tip us?
 
Kajoe
Old
(Last edited by Kajoe; 13th September 2008 at 09:38 AM.) Reason: Rom has problem with camera
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 46
Posts: 369
Join Date: Apr 2008
Default Polaris Radio_1.59.42.15 extracted.

I have extracted the official Polaris Radio_1.59.42.15 from RUU_Polaris_O2_DE_3.13.207.0_radio_sign_25.85.30.0 7_1.59.42.15_Ship
I have tested flashing also. It works. Now I have to see if Radio Rom works fine. Please let me know if the radio is good.
I have 1 bar more now inside the house, than with Murata_1.58.25.14.

I wil not reset your OS. Here is the link:

http://rapidshare.com/files/14479804...42.15.zip.html

I have tested camera too. I have same problem. Camera don't work. I flashed back to Radio 1.58.25.14 Murata. Now camera works again. So it must be a problem in the Radio_1.59.42.15. I am sorry for that. The extraction of radio rom from RUU_Polaris_O2_DE_3.13.207.0_radio_sign_25.85.30.0 7_1.59.42.15_Ship worked, but the rom it is not a good rom. Thank you all for testing it also.
Samsung Galaxy S3 I9300
[ROM][May 26][XXUGND5][4.3] [XXEMJ2][4.1.2] NeatRomLite/Themed/Aroma/Full/Mods
[ROM][4.3] [STABLE][FASTER][BRILLIANT][S5THEME] efeXTREME Lite-ROM [OTA][GT-I9300]
 
nir36
Old
#2  
nir36's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 285
Posts: 3,845
Join Date: Dec 2007
Location: Jerusalem
um... i wouldn't mind testing it if you shared a link
 
gf8201
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 29
Join Date: Aug 2008
udk the lastest rom include the radio.3-4 bar.it isnt look bad
 
Jose Antonio
Old
#4  
Jose Antonio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 111
Join Date: Apr 2008
I had before the R 1.58.25.14 Murata, I have not noticed much difference, but this is going very well compared to others.

Cheers
Cheers
.
(Sorry for my English)
 
rgr81
Old
#5  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 72
Join Date: Jan 2008

 
DONATE TO ME
Can I use this Radio with WM6.0 or do I have to Upgrade to WM6.1
Do I have to run HardSPL before upgrade (I have an non-branded free Device from HTC directly)

thanks
rgr

iPhone 4
4.3.3 Jailbreaked with Jailbreakme 3.0
iPad 2
4.3.3 Jailbreaked with Jailbreakme 3.0

http://www.sanic.at
 
Kajoe
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 46
Posts: 369
Join Date: Apr 2008
I have WM6.0 and it works and yes you have to hard SPL first.
Samsung Galaxy S3 I9300
[ROM][May 26][XXUGND5][4.3] [XXEMJ2][4.1.2] NeatRomLite/Themed/Aroma/Full/Mods
[ROM][4.3] [STABLE][FASTER][BRILLIANT][S5THEME] efeXTREME Lite-ROM [OTA][GT-I9300]
 
andre117
Old
#7  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 34
Join Date: Jan 2005
Default Yes but..

does the camera still work ?
 
gf8201
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 29
Join Date: Aug 2008
camera not working.
 
SuperMyron
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Aug 2007
Same problem => I have to revert back to 1.58.25.14
HTC Cruise, SFR
ROM: PDAViet WM6.5 5.2.21501
Radio: 1.59.46.12
 
reyjabs
Old
(Last edited by reyjabs; 14th September 2008 at 07:54 PM.)
#10  
reyjabs's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 490
Join Date: Aug 2007
At the moment, camera on radio 1.59.42.15 only works with UDK's SyriusRO Project ROM, Phamquang's V31 ROM, German O2 Upgrade ROM, Spanish and SFR Upgrade ROM.

Compared to Murata Radio's, it does have a better reception, faster Satnav Fix and longer battery life.
HTC Raphael
ROM - 1.90.401.1 WWE
Firmware - 1.02.25.19
TF3D: 1.2.34591.1.1813.6

HTC Touch Cruise
Offical WM 6.1 3.13.405.0 WWE(Tweaked)
Firmware Version-1.59.42.23

Palm Treo 750V
ROM - RWE 2.27
Firmware Version-1.54.07.00


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...