Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,866 Members 50,740 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

TouchFlo2d/Manilla BETA CAB is OUT!!!

Tip us?
 
stabloid
Old
#121  
stabloid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 132
Join Date: Mar 2007
Location: Telford
TYGUY:

I was looking more for how to use the 'diamond style' clock.
Up till now, I have been using WAD2 with a black diamond clock, and I just like the way it looks. Sure, I can make do with what is available, but wouldn't it be nice to be able to change it if you so wish?
It was just a query, not a complaint.
I CAN DO ANYTHING... That's why I'm asking for help.

HTC HD2 Back to 6.5

Other devices:
HTC Rhodium
O2 XDA Ignito (Warranty swap for Stellar)
O2 XDA Ignito ( They sent me 2!!! )
O2 Xda Stellar
O2 Xda Trion
O2 XDA Serra
T-Mobile MDA Touch Plus
T-Mobile HTC Touch 2 (MEGA)
HTC Wildfire
 
dlarge
Old
#122  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by Subversive Asset 2.0 View Post
Does anyone know how to get weather to update?

It was working in the previous (post 1) edition, but the newest (post 6) edition...for some reason, causes weather updates to fail each time. I mean, weather has ALWAYS been on an off on my phone...is it my ROM (see sig for info)?
How many locations did you add? Mine seems to update just fine after I'd deleted all the locations and then added them again. Might work for you too.
 
tyguy
Old
#123  
tyguy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 1,972
Join Date: Feb 2008
Location: SoCal
@stabloid
Could this help you?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425974
HARDWARE: HTC One X+ AT&T branded | Boot loader unlocked | Stock ROM
 
fredbred
Old
#124  
fredbred's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 75
Join Date: Jan 2008
For problems with youtube try to install the player separate:
http://forum.xda-developers.com/atta...6&d=1221408749

Can use it only on fast download, high quality is unwatchable...
btw - does anyone know how can I set the volume in the player when its playing?

still no luck with starting the internet...
 
aldebran
Old
#125  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2008
Thank you for the wonderful work !
I had a thought, no one noticed that it does not work correctly when you turn on the screen or that is in progress . Then when I got to function buttons, all text was in english.
 
tyguy
Old
#126  
tyguy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 1,972
Join Date: Feb 2008
Location: SoCal
@fredbred
Will try. any idea with the explorer (IE or Opera)? I have 1957 installed on the SD card but it won't pull it from TouchFlo2D.
HARDWARE: HTC One X+ AT&T branded | Boot loader unlocked | Stock ROM
 
stabloid
Old
#127  
stabloid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 132
Join Date: Mar 2007
Location: Telford
TYGUY:
Thanks, some real food for thought.
I'll have a mess around with some of these, and probably do my own at some point.
Just glad to know that it can be done with relative ease.
I CAN DO ANYTHING... That's why I'm asking for help.

HTC HD2 Back to 6.5

Other devices:
HTC Rhodium
O2 XDA Ignito (Warranty swap for Stellar)
O2 XDA Ignito ( They sent me 2!!! )
O2 Xda Stellar
O2 Xda Trion
O2 XDA Serra
T-Mobile MDA Touch Plus
T-Mobile HTC Touch 2 (MEGA)
HTC Wildfire
 
bucketz
Old
#128  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Apr 2008
when will a landscape mode be possible??
 
drownage
Old
#129  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 200
Join Date: Jan 2008
Just a question... Manila 2D is super-smooth... does it contain some 2D acceleration dll?... because how can this be so fast without drivers?...
AT&T Tilt / HTC Kaiser / HTC Tytn II
Chak De!
 
rmvrrodrigues79
Old
#130  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Aug 2007
Location: Viana do Castelo
Quote:
Originally Posted by tyguy View Post
Any solution for the IE / Opera and Youtube.
Just saw it on a Hermes with everything working... bummer.
Furthermore, what would be the code for English/US for the MUI file.
manila2d.(the code for your language).mui. Mine is currently
Manila2D.exe.0409.mui --> default I guess
THAT'S the English/US code

Tags
manilla kaiser
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Add the Xperia Z2 Lock Screen to Your Favorite KitKat ROM

Almost every OEM adds its own unique flair to their stock firmwares. While some of … more

Android App Review: Control Your Phone with Quick Control Panel – XDA Developer TV

Your Android smart device has many features that you … more

Play Music on Android Wear with Stellio Music Player

Android Wear smartwatchesare growing inpopularity every day. Some devices have already … more

Schedule is up for xda:devcon ’14

With xda:devcon ’14 just around the corner, and the venue close to selling out, there is a lot … more