FORUMS

Time-Lapse with ChronoSnap – XDA App Review

Some of the most interesting pictures are time-lapse animations that capture the … more

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

TouchFlo2d/Manilla BETA CAB is OUT!!!

15th September 2008, 07:07 PM |#121  
stabloid's Avatar
Senior Member
Flag Telford
Thanks Meter: 1
 
More
Talking
TYGUY:

I was looking more for how to use the 'diamond style' clock.
Up till now, I have been using WAD2 with a black diamond clock, and I just like the way it looks. Sure, I can make do with what is available, but wouldn't it be nice to be able to change it if you so wish?
It was just a query, not a complaint.
 
 
15th September 2008, 07:37 PM |#122  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Subversive Asset 2.0

Does anyone know how to get weather to update?

It was working in the previous (post 1) edition, but the newest (post 6) edition...for some reason, causes weather updates to fail each time. I mean, weather has ALWAYS been on an off on my phone...is it my ROM (see sig for info)?

How many locations did you add? Mine seems to update just fine after I'd deleted all the locations and then added them again. Might work for you too.
15th September 2008, 08:03 PM |#123  
tyguy's Avatar
Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 2
 
More
@stabloid
Could this help you?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425974
15th September 2008, 10:35 PM |#124  
fredbred's Avatar
Member
Thanks Meter: 1
 
More
For problems with youtube try to install the player separate:
http://forum.xda-developers.com/atta...6&d=1221408749

Can use it only on fast download, high quality is unwatchable...
btw - does anyone know how can I set the volume in the player when its playing?

still no luck with starting the internet...
15th September 2008, 10:42 PM |#125  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thank you for the wonderful work !
I had a thought, no one noticed that it does not work correctly when you turn on the screen or that is in progress . Then when I got to function buttons, all text was in english.
15th September 2008, 10:48 PM |#126  
tyguy's Avatar
Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 2
 
More
@fredbred
Will try. any idea with the explorer (IE or Opera)? I have 1957 installed on the SD card but it won't pull it from TouchFlo2D.
15th September 2008, 10:56 PM |#127  
stabloid's Avatar
Senior Member
Flag Telford
Thanks Meter: 1
 
More
TYGUY:
Thanks, some real food for thought.
I'll have a mess around with some of these, and probably do my own at some point.
Just glad to know that it can be done with relative ease.
16th September 2008, 12:20 AM |#128  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
when will a landscape mode be possible??
16th September 2008, 01:08 AM |#129  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Just a question... Manila 2D is super-smooth... does it contain some 2D acceleration dll?... because how can this be so fast without drivers?...
16th September 2008, 03:43 AM |#130  
Junior Member
Flag Viana do Castelo
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tyguy

Any solution for the IE / Opera and Youtube.
Just saw it on a Hermes with everything working... bummer.
Furthermore, what would be the code for English/US for the MUI file.
manila2d.(the code for your language).mui. Mine is currently
Manila2D.exe.0409.mui --> default I guess

THAT'S the English/US code
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
manilla kaiser
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes